Pappa synes den 14 år gamle datterens shorts er for kort: Se hva han gjør

24/06/2023 21:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Videoen, som har blitt delt på YouTube, har fått over 31 millioner visninger.

Jason Hilley fra Orlando, Florida la merke til at hans 14 år gamle datter, Kendall, begynte å bruke kortere shorts, noe han ikke var helt fornøyd med.

Han ville at datteren skulle bruke shorts som var mer "passende", så han ga henne kredittkortet sitt og ba henne kjøpe noen nye shorts. Det skriver Sosialnytt.

"Jeg fortalte henne at hun kunne bruke kortet mitt og kjøpe noen nye shorts. Det gjorde hun. Hun gikk på nettet og bestilte et nytt par," forklarer Jason.

Han var ikke imponert da Kendall kom hjem med den nye shortsen sin. De var like korte som før, så faren måtte ty til plan B. Han gikk inn i garderoben, fant en shorts og klippet dem veldig korte.

Hilleys kone, Allison, filmet det hele mens han gikk inn på datterens rom for å vise frem sitt nye utseende.

Til hans store overraskelse ble videoen sett av 51 millioner mennesker på mindre enn to uker. «Se, lårene mine henger ut», sier han og poserer i den nye shortsen.

"Hvis du går ut offentlig på den måten, vil jeg gjøre det samme. Jeg henter deg på skolen iført disse," sier han til datteren i videoen. Jason forteller at han bruker mye humor i hverdagen.

"Barn er barn og de vil prøve å presse grensene. Det er der jeg går inn og prøver å korrigere oppførselen deres med litt humor. Man trenger ikke rope og skrike for å få frem budskapet," avslutter han.

Du kan se videoen eller linken her.