Pentagon innrømmer møter med UFO

Det har lenge vært antatt at amerikanske myndigheter satt på mye UFO informasjon som de ikke delte med befolkningen. Nå innrømmer Pentagon at de siden 2007 har hatt et hemmelig UFO-program.

Amerikanske jagerfly observerte i 2004 mistenkelige, uidentifiserte gjenstander. Eller det vi gjerne også kaller UFO. Og det var den daværende jagerflypiloten David Fravor som oppdaget de uidentifiserte, flyvende objektene.

 

Uidentifiserte flyvende objekter

Washington Post melder saken, og kan fortelle at observasjonen av UFO-ene ble gjort utenfor kysten av California en gang i 2004.

David Fravor så et flyvende objekt som han karakteriserer som «på størrelsen med et fly», og med formen av en Tic-Tac – denne ovale mint-dropsen som er så populær i USA. Han var på et rutineoppdrag over Californias kyst da han møtte dette flyvende dropset, og var aldri i tvil om hva det var han så.

«Det var en ekte ting», sa han i et telefonintervju med en journalist fra den Washingtonbaserte avisen, og legger til «det eksisterer, og jeg så det». Og når reporten spør mer om akkurat hva han så svarer Fravor at det var «noe som ikke kom fra jorden».

 

Pentagon kommer med innrømmelser

Dette var altså ikke en hvilken som helst observasjon gjort av en hvilken som helst person. En ting er om en hillbilly lastebilsjåfør med navn Billy-Bob som kanskje har dukket litt for langt ned i flasken med bourbon observerer en UFO.

Noe annet er en komplett edru, profesjonell jagerflypilot med en solid karrierer bak seg. David Fravor var også ledende befal for skvadronen A-41 «Black Aces»; en skvadron med F/A-18 Hornet jagerfly. Og de var på øvelsestokt ca. 50 kilometer fra kysten, mellom San Diego og Ensenada, Mexico, da møtet med UFOen fant sted.

De fikk beskjed om å bryte av øvelsen for å gjøre noen «real-world» undersøkelser, og ble kommandert til et område mellom 20,000 til 80,000 fot, der UFOene hadde blitt observert av andre.

Pentagon innrømmer altså nå hendelsen, og de innrømmer også at de i perioden 2007 og 2012 hadde et spesielt program som studerte UFOer.

 

Video-opptak som et nettspill

Video-opptakene som sirkulerer på nettet nå minner mer om et slags nettspill, som Maria Bingo. Du ser bilder fra cockpiten, og UFOen er plassert helt tydelig midt i siktet.

En sitter nesten og venter på at jagerflypiloten skal skyte ned UFOen, for den ligger som limt til midten av siktet. Inntil den plutselig barer forsvinner i tynn luft.

UFO-en, altså. Akkurat som i et spill på nettet.

Dersom du ikke allerede har fått med deg disse videoklippene er det verdt å ta en titt, for det er sjokkerende syn. Det er som å spille et nettspill, og det er vanskelig å tro at dette faktisk er realitet.

 

Pentagon program

Jagerflypiloten pensjonerte seg i 2006, og han hørte ikke mye mer om saken utover en, enkelt henvendelse i 2009. Men i dag innrømmer altså Pentagon at de studerte UFOer i hele perioden mellom 2007 og 2012.

Så kan en jo undre seg over hvilke programmer som finnes i dag, og som vi bare vil få høre om senere.