Sofia Vergara med rumpa i været: Deler vågalt toppløs bilde

02/07/2023 13:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
«Modern Family»-skjønnheten overlater ikke mye til fantasien.

Det kan godt være at Sofia Vergara, som er mest kjent for sin rolle i komedieserien «Modern Family», har fylt 50 år, men det endrer ikke på at hun ikke har problemer med å skjemme bort følgerne sine.

Det løfter et nytt bilde på Instagram-profilen hennes.

Bildet av henne liggende på magen ved bassenget kun iført en bitteliten svart bikinibukse er fritt tilgjengelig på den offentlige Instagram-profilen hennes, så du trenger ikke følge henne for å se godsakene.

Bildet, som i skrivende stund har i underkant av 1.200.000 likes, er tatt i det vi må anta er bakgården hennes. Bildet har også fått en rekke brukere til tastene, som hyller det vakre bildet av skuespillerinnen.

«Jeg tror ikke det finnes en vakrere kvinne i verden», skriver en bruker.

«Hun har det fortsatt», sa en annen, mens en tredje la til: «Bare se på skjønnheten». Dette er ikke første gang skjønnhetsikonet har blitt sett dele «avslørende» bilder på de populære sosiale mediene.

Som oftest legger hun ut bilder fra arrangementer der hun har på seg en tettsittende kjole som fremhever kurvene hennes. Men hun har også tidligere delt bikinibilder, hvor det er tydelig å se at hun holder kroppen rett.

Ifølge Mirror har hennes personlige trener, Jennifer Yates, tidligere avslørt at det hovedsakelig skyldes Pilates.

"Vi gjør mye knebøy og markløft, og vi gjør også mange øvelser utenfor maskinen," sa Yates til Women's Health, og fortsetter:

"Vi har nylig kombinert noen av de tyngre vektene for underkroppen fordi hun vil ha litt mer masse, så vi har gjort mange øvelser med kettlebells."

Hun la til at Sofia er så dedikert til helsen og fitnessen sin at hun til og med tar med seg "vekter og strikk" når hun er på ferie.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.