Tre profesjonelle brytere mot én løvinne: Se hvem som vinner i dragkampen

04/04/2024 16:00

Sofie

Underholdning
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Hvem tror du vinner styrkekonkurransen?

Når du tenker på World Wrestling Entertainment (WWE), tenker du på muskel-, drama- og høyinnsatskamper.

Men hva skjer når tre av organisasjonens sterkeste brytere kommer ansikt til ansikt, eller rettere sagt tau til pote, med en løveunge? Resultatet blir kanskje ikke det du forventer.

Under en uvanlig begivenhet i San Antonio Zoo i Texas, USA, fant WWE-bryterne Ricochet, Fabian Aichner og Killian Dain ut at deres fysiske styrke ikke var nok til å vinne en tautrekking mot en to og et halvt år gammel løvinne.

En av bryterne utbrøt i frustrasjon under kampen: «Hun beveger seg ikke», noe som indikerte en motvilje mot å flytte det unge, men standhaftige rovdyret.

San Antonio Zoo har organisert denne typen aktivitet siden 2016 for å stimulere de store kattene deres og etterligne aspekter ved deres naturlige oppførsel.

"Vi prøver å simulere hva de ville gjort ute i det naturlige miljøet. Det er tøft, de må søke etter mat, konkurrere om mat, gå gjennom lange perioder uten mat," sa Chuck Cureau, San Antonio Zoos direktør til My San Antonio. Denne innsatsen har som mål å forebygge kjedsomhet og fremme fysisk og psykisk velvære blant dyrene.

Cureau påpekte også en viktig lærdom fra denne hendelsen:

"De er kanskje trent, men de er absolutt ikke temmet, og folk undervurderer kraften til disse dyrene." Denne demonstrasjonen av styrken til ville dyr sammenlignet med menneskelig kraft har utvilsomt vært en øyeåpner for mange.

Denne ukonvensjonelle kampen mellom menneske og dyr vakte stor oppmerksomhet og understreket viktigheten av dyreparkers arbeid med å tilby stimulerende og naturlige miljøer for dyrene deres.

Se den rasende duellen her:

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.