Ung kvinne har bodd i en varebil i seks år - Dette er grunnen

27/03/2024 10:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinne har avslørt at hun har bodd i en varebil de siste seks årene - og det er en helt spesiell grunn.

De siste årene har det vært mange historier om unge mennesker som velger å flytte inn i en varebil hele livet. På den måten er de ikke avhengige av en permanent bolig, da varebilen deres fungerer som et hjem på fire hjul.

Sunny, som på sosiale medier er kjent som «The Nomadic Sunny», har også valgt å flytte inn i en varebil. Det er ikke uten grunn at hun har tatt denne avgjørelsen. Egentlig er det flere grunner til dette.

Den unge kvinnen, som for tiden er i Montenegro, har tatt avgjørelsen av flere grunner. Det skyldes blant annet at hun ikke betaler noen husleie. Derfor har hun ikke brukt en eneste krone på husleie de siste seks årene.

På sosiale medier deler hun ofte livet sitt på veien. Der forteller hun også at hun bor med hund og katt i varebilen.

I en av hennes mest populære videoer på TikTok snakker hun om å ikke betale husleie på seks år. Her trekker hun det også frem som en av grunnene til at hun har valgt å flytte inn i en varebil.

«Jeg har ikke betalt husleie på over seks år – det er det», sier hun, før hun deler et tips om hvordan man kan finne steder å bo.

"Dette er hvordan jeg "camper" i byer i varebilen min med katten og hunden min. Og du kan stole på meg, for jeg har bodd i en varebil i seks år, og jeg har aldri fått parkeringsbot.

'Stealth camping' er i utgangspunktet camping i et byområde som ikke nødvendigvis er beregnet for overnatting i for eksempel campingvogn eller bobil.

Selv om det ikke er noen campingplasser på de stedene du stealth camp, er det nok av lovlige steder å parkere varebilen din over natten. Flere av disse stedene kan du til og med stoppe på uten å vekke oppmerksomhet.

"Før jeg drar til en by, sjekker jeg overnattingsreglene deres og bobilreglene deres. Hvis det er regler mot parkering eller å bo i bilen din, drar jeg ikke til den byen," sier hun.

— Vi dekker til vinduene våre så ingen kan se inn. Jeg åpner ikke viften helt, for da kan den ses fra utsiden.

"Før det er på tide å sove, setter jeg varebilen min i kjøremodus, slik at jeg kan våkne om morgenen og komme meg ut herfra før noen finner ut av det."

Hun forteller også at det er en annen grunn til at hun har valgt å bo i en varebil. For henne handler det også mye om den store friheten som følger med.

Videoen ble raskt populær på sosiale medier, hvor den ble sett av nesten en million brukere på kort tid.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.