Valp sovner i nyhetsankerets armer under direktesending og blir raskt adoptert

23/03/2024 10:00

Sofie

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En valp sovnet i armene til et nyhetsanker på direktesendt TV. Det viste seg å være god reklame, for kort tid etter ble den adoptert.

Hvis du ofte er rundt hunder og katter, har du sannsynligvis lagt merke til søvnvanene deres. Noen av dem er kresne på hvor de sovner, mens andre døser bort på de mest tafatte stedene på gulvet. Generelt vet du at det ikke er noen større ære enn å ha dem sovende på fanget eller i armene dine.

Dette er nøyaktig hva som skjedde med nyhetsanker Colton Bradford. Og ikke bare skjedde det med ham på jobben, men det bedårende øyeblikket skjedde mens han sendte direkte.

Den dagen så sendingen veldig lovende ut da Bow, valpen som leter etter et hjem med hjelp fra Animal Rescue League of Boston, besøkte NBC10 Boston.

Her presenterte Bradford og hans medvert Melody Mendez en oppdatering om NHL-sluttspillet, og Bradford hadde Bow i armene hele tiden.

Mens valpen så frisk ut til å begynne med, sovnet den snart i vertens armer. Etter å ha gitt hunden et raskt blikk, innså Bradford at Bow hadde sovnet og reagerte begeistret.

"Herregud! Hun sover," sa han med et stort smil om munnen. Mens Mendez fortsatte å gi nyhetsoppdateringen, så Bradford seg rundt med åpen munn i vantro.

Bradford la deretter til at Bow var oppe for adopsjon og oppfordret folk til å kontakte Animal Rescue League of Boston for mer informasjon.

Til slutt tok det ikke lang tid. Bows sjarm fungerte som magi, og hun fant et hjem på kort tid etter sendingen. Hennes søte sovende ansikt fikk mange til å ønske å legge til et kjæledyr til familiene sine.

Ifølge NBC10 Boston sto folk også i kø for å adoptere Bows søsken. Derfor viste det seg å være veldig god reklame for Animal Rescue League of Boston, som kunne sende flere kjæledyr ut til lykkelige familier.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.