1-åring stormet til døden fra cruiseskip: Bestefaren har nå fått sin dom

10/02/2021 13:28

Emma Sletta

Utland
Chloe Wiegand var bare 18 måneder gammel da hun tragisk mistet livet da hun krasjet fra et cruiseskip.

Det var Chloes bestefar som mistet henne, noe som fikk henne til å stupe 45 meter til sin død fra et vindu på cruiseskipet.

Halv og et halvt år senere er saken nå brakt til et nytt sted. De har til og med fått en god start, og derfor er det nå håpet at familien vil kunne roe seg ned.

Bestefaren erklærte seg skyldig i oktober til ufrivillig drap og har nå blitt dømt.

Salvatore Anello går ikke inn, da han ikke blir fengslet. I stedet har han blitt dømt til tre års fengsel, men man må forvente at den enorme skyldfølelsen er nok straff.

Det skriver SE og HEAR.

Bestefaren sa at han lekte med Chloe. Han løftet henne opp til et vindu slik at hun kunne banke på glasset, akkurat som hun gjorde da hun så broren spille hockeyspill.

Men vinduet var åpent og hun falt i stedet. Bestefaren, sammen med Chloe, var i 11.

"Og så gled hun. Jeg hadde ikke sett at det ikke var noe glass før det var for sent. Jeg så henne falle. Jeg så henne falle helt ned. Jeg trodde det ikke," sa en anello.

Chloes foreldre - Kimberley og Alan - har forsvart Anello fra starten.

«Jeg aksepterte tilståelsesavtalen for å bidra til å avslutte dette marerittet for familien min om mulig,» skrev Anello i et brev.

Familien valgte i fjor å saksøke cruiseselskapet Royal Caribban. De har imidlertid rapportert at på overvåkingsmaterialet kan du se Anello lene seg ut av vinduet i flere sekunder før du løfter barnebarnet opp til vinduet.