11 år gammel gutt lekte på stranden: Endte opp som livredder

03/04/2021 21:11

Emma Sletta

Utland
En fantastisk dag med hele familien. Det var ideen da 11 år gamle Connor Fitz-Gerald og hans familie besøkte en strand i California i 2013.

Men dagen tok en uventet vending da Connor plutselig så noe bevege seg i sanden.

Connor Fitz-Gerald lekte med de andre barna i sanden, mens foreldrene gjorde det så mange foreldre gjør når det er på stranden, nyter omgivelsene og roen. Connor og vennene hans bygde sandslott og gravde store hull og bekker i sanden, men plutselig ble den 11 år gamle gutten klar over en pose som lå i sanden.

Merkelig hva det kan være, begynte Connor å grave dypere. Det var da han følte noe rart- en menneskekropp.

Da han gravde dypere, fant han en livløs 5 år gammel liten jente - skriver newsner.

Etter den voldsomme oppdagelsen så Connor seg rundt etter voksne, men det var ingen i nærheten, og den 11 år gamle gutten skal ha tatt ansvar for situasjonen.

Han klarte å trekke jenta ut av hullet. Men i stedet for panikk, husket han et avsnitt fra en serie han hadde sett der han hadde lært gjenoppliving, og han begynte umiddelbart.

Den lille jenta lå i sanden, bevisstløs med sand som dekket øynene, nesen og munnen. Men connor vekket henne til live.

Kort tid etter kom jentas panikkforeldre løpende, og ved synet av den nesten døde jenta ringte de umiddelbart en ambulanse

Det viste seg at jenta ved navn Alyssa hadde lekt i sanden og gravd en liten hule hvor hun ønsket å se om hun kunne krype inn i det lille hullet. Da hun var der inne, falt sanden og hun ble begravet levende.

Jenta ble fraktet til sykehus hvor de kunne se at hadde det ikke vært for Connors heroiske innsats, kunne jenta ha dødd.