11 år gammel jente har født storebrorens barn

En 11-årig spansk pige har født sin brors barn.

En bare 11 år gammel jente har angivelig født et barn som broren hennes på 14 år er far til. Hun visste ikke at hun va gravid før fødselen gikk i gang.

En jente på bare 11 år har født et barn på sykehuset Virgen de la Arrixaca Hospital i byen Murcia sør i Spania. Det skriver britiske Mirror

Det er angivelig jentas 14 år gamle storebror som er faren til barnet. Han var 13 år gammel da hun ble gravid.

Politiet er nå involvert i saken. Ifølge lokale kilder er familien opprinnelig fra Bolivia i Sør-Amerika, og den 11-åringen var ikke klar over at hun var gravid før hun fødte barnet. 

Hun ble innlagt med magesmerter og ifølge Mirror bekreftet det lokale politiet kort tid etter fødselen at de nå er i gang med å etterforske omstendighetene rundt graviditeten. 

Les også

31-åring knakk fingre og var døden nær - slapp unna med amputert lillefinger

Tross omstendighetene skal både mor og barn ha det fint.

Spania hevet i 2013 den seksuelle lavalder fra 13 til 16 år, med unntak av at sex er tillat for personer som er yngre enn 16 år hvis det er samtykke fra begge parter og de er like gamle. 

En lignende sak skapte stor debatt i USA i oktober i fjor, da en 27 år gammel mann voldtok en 12 år gammel jente som ble gravid. Han fikk senere delt foreldrerett over barnet.