12 år gammel jente hastet til sykehus med magesmerter: Så avslører storebror hva han har gjort

04/11/2021 09:45

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 12 år gammel jente ble kjørt til sykehus med sterke magesmerter. På sykehuset fødte hun sin eldre brors baby.

Jenta var bare 11 år gammel da hun ble voldtatt av sin 14 år gamle bror i et "dysfunksjonelt" hjem i Wales.

Søsknene vokste opp med «uskarpe seksuelle grenser» og var omgitt av en kultur av «hemmeligheter og løgner» skapt av foreldrene, ble det avslørt ved Swansea Crown Court.

I retten ble det avslørt at den unge jenta klaget over sterke smerter i magen og bare timer senere fødte sin eldre brors baby. 

Det skriver The Sun.

Aktor Georgina Buckley sa i retten at en jordmor hadde spurt jenta om hun tidligere hadde hatt sex, som hun svarte at hun ikke visste det, skriver Wales Online.

Hun spurte deretter den 11 år gamle jenta om hun hadde samtykket til samleiet, som hun svarte at hun trodde, men at hun ikke var sikker. Det var ikke klart om jenta var klar over at hun var gravid, la aktor til.

Jenta hadde fortalt jordmor at hun ikke var klar over det, men det ble overhørt at hun fortalte andre på sykehuset at hun visste det, hørte retten.

Politiet avhørte deretter jentas eldre bror, som innrømmet at han hadde hatt samleie med søsteren ved en anledning.

Han fortalte offiserer at de hadde hatt en 'bryting kamp' nede mens foreldrene ikke var hjemme. Etter det hadde de gått ovenpå i sengen, hvor de hadde fortsatt fordi det var mer behagelig.

Gutten sa at de hadde begynt å kysse før de tok av seg sine egne klær og hadde fullkommen samleie.

I retten kom det frem at det ikke var tenkt på tvang eller trusler involvert. Den nå 16 år gamle storebroren og faren hadde tidligere erklært seg skyldig i to tilfeller av voldtekt.

12-åringen sa at hun lengtet etter å leve et normalt liv for en jente på hennes alder, og at hun ønsket at barnet skulle ha det beste livet.

I en uttalelse lest opp i retten innrømmet den unge jenta også at hun ikke lenger ønsket å vende tilbake til familiens hjem i Wales.

Retten fant også at hendelsen kunne spores tilbake til de «vanskelige og dysfunksjonelle omstendighetene» der de to barna ble oppdratt.

Forsvarsadvokat Dean Pulling sa at det var klart at de begge hadde blitt utsatt for en «dysfunksjonell, uaktsom og potensielt krenkende oppdragelse» der foreldrene frasa seg kontrollen.

I retten kom det også frem at gutten kontinuerlig hadde blitt utsatt for flere former for pornografi hjemme siden han bare var 10 år gammel.

– Barn er produkter av oppveksten og miljøet de utsettes for, sier forsvaret.

Gutten angrer og reagerer positivt på å bo sammen med fosterforeldrene der han nå bor. Dommeren ga gutten en to års betinget fengselsstraff med tilsynskrav. I tillegg vil han være registrert seksualforbryter i 30 måneder.