12-åring ble plassert i koma: Mobbere tvang ham til å drikke blekemiddel

25/10/2021 09:36

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
En 12 år gammel gutt måtte legges i koma etter å ha drukket farlig væske som han hadde fått beskjed om å gjøre av noen eldre gutter som mobbet ham.

12 år gamle Ronnie Phillips fra Crawley, England, lider av autisme og havnet i koma etter å ha blitt tvunget av mobberne sine til å drikke blekemiddel.

Det skriver Metro.

Ronnie hadde sneket seg ut av huset med sin 11 år gamle bror mens moren sov.

Hun sier at hun hadde funnet ut at sønnene hennes møtte noen eldre gutter som hadde gitt Ronnie en flaske å drikke av.

privatfoto

Ronnie ble fortalt at væsken var gin, og selv om det ennå ikke er bekreftet hva som var i flasken, tror familien at det var blekemiddel.

Han besvimte kort tid etter å ha drukket fra flasken, noe som fikk de andre til å flykte fra scenen, med unntak av hans yngre bror, som ble igjen og ga hjelp til sin eldre bror, som han trodde var død.

Kvinnen som den yngre broren ba om hjelp, hjalp dem til en ambulanse kom til åstedet, som skyndte ham til St George's Hospital, hvor han ble plassert i kunstig koma.

Det skriver Danielle på Facebook:

«Det min 12 år gamle sønn trodde skulle bli et morsomt minne med vennene sine, endte med at han ble lagt i koma koblet til en maskin som hjelper ham å puste på intensivavdelingen.»

privatfoto

Han er kommet av respiratoren nå, og derfor forventes det at han blir utskrevet snart.

«Jeg vil bare at folk skal innse farene ved drinker, narkotika, spille dumme spill og stikke av og la et barn dø. Barn er fortsatt barn, men noe slikt er bare idiotisk og farlig,» sier moren.

I kjølvannet av de forferdelige nyhetene har Ronnies bestemor startet en innsamling for å støtte barnebarnet sitt:

'Han er våken nå, men kan ikke forstå hvorfor andre ikke liker ham og ville gjøre det mot ham når han trodde de var vennene hans.'

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.