12-åring hoppet fra bro for å begå selvmord - landet på ung kvinnes bil

30/10/2017

Anniken Hauge

Utland
Det gikk alvorlig galt da en 12 år gammel skolegutt hoppet fra en motorveisbro for å ta sitt eget liv. Han landet på en bil og drepte føreren av bilen.

Det var cirka ni meter ned til veien, der en bare 12 år gammel amerikansk gutt lørdag bestemte seg for å ta sitt eget liv ved å hoppe fra en motorveisbro i den amerikanske byen Cedar Lane. 

Det tragiske selvmordsforsøket som fant sted i den amerikanske staten Virginia, tok ikke livet av gutten, men i stedet en 22-årig nyutdannet kvinnen, som kjørte den bilen som gutten traff da han landet etter hoppet. Det skriver Daily Mirror.

22-årige Marisa Harris kjørte i samme sekund som gutten hoppet under broen med kjæresten i setet ved siden av seg, da den 12-årige gutten traff fronturten og drepte henne på stedet.

Fra setet fikk kjæresten grepet fatt i ratten, og styrt bilen over i havarifilen. Han kom uskadd fra ulykken.

Den 12-årige guttens tilstand var kritisk etter det voldsomme fallet på ni meter, og han ble hastet til nærmeste sykehus. Motorveien ble deretter steng i flere timer. 

Ifølge lokale nyhetsmedier har familien til den nå avdøde Marissa Harris, fortalt at hun nettopp var ferdigutdannet psykolog, etter å ha studert ved Marymount University i Virginia.

Marissa Harris ble bare 22 år.

Det er dessverre ikke en sjeldenhet at barn begår selvmord i USA. 

Fra 1999 til 2015 har 1.309 barn mellom fem og tolv år begått selvmord i USA, ifølge den amerikanske helseorganisasjonen Center for Disease Study and Control. 

Det tilsvarer at et barn tar sitt eget liv hver famte dag.

Har du selvmordstanker? Så kontakt Mental Helse HER.

Ung kvinne forsvant sporløst for 42 år siden - nå er hun funnet i live

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.