14-åring gikk tur med hvalpen sin og forsvandt sporløst - nå har politiet gjort et uhyggelig funn

23/06/2017 15:30

Ida Veiden Brakstad

Utland
Kaytlynn Cargill forsvandt mandag.
Kaytlynn Cargill forsvandt mandag.
14-årige Kaytlynn Cargill kom aldri hjem etter en gåtur med hundehvalp sin mandag. Nå har politiet gjort en trist oppdagelse på en søppeldynge.

Amerikanske Kaytlynn Cargill ble sist sett mandag kveld i nærheten av hjemmet sitt i Bedford, Texas.

Hun var ute og luftet den lille hunden sin i park sammen med noen venner, da hun bandt fast hvalpen og fortalte vennene sine at hun straks kom tilbake. Men det gjorde hun aldri. 

Siden mandagens mystiske forsvinning har både politiet og lokale borgere snudd hver en stein i jakten på jenta, og nå har det omsider skjedd et tragisk gjennombrudd i saken. 

Liket av den 14-årige Kaytlynn Cargills ble onsdag funnet på en søppeldynge som ligger omkring fem kilometer fra hvor hun bode. Det skriver Mirror.

Hele byen lette etter Kaytlynn Cargill.

Politiet har ennå ikke offentliggjort de nærmere detaljene i saken, men Bedford Police Department opplyser at jentas død betraktes som en forbrytelse. 

Kaytlynn Cargill sine foreldre meldte dattern savnet mandag kveld klokken 20. Ogde begyndte å lete etter henne kun 30 minutter etter den avtalte innetiden.  

- Jeg har ikke hørt skrik og det skjedde rett bak verandaen min. Jeg hørte ingen rop om hjelp. Ingenting, forteller nabo Zachary McDaniel.

Bedford Police Department er nå i full gang med etterforsningen av den tragiske saken og lover at de skal komme til bunns i det sørgelige mysteriet, slik at rettferdighetens skje fylles. 

15-årige Brooke Kirkland fra skolen Central Junior High School i byen Euless hvor også Kaytlynn Cargill var elev, sier til Star Telegram at hun er knust over nyheten.

- Det er bare hjerteskjerende. Ingen fortjener dette. Hun hadde hele livet foran seg. Hun skulle til gallafesten. Om to år ville hun ha fått kjørekort. Men nå kommer hun aldri til å få oppleve noen av disse tingene. Jeg har bare lyst til å gråte.  

100 av Kaytlynn Cargills klassekammerater og lærere samlet seg torsdag kveld foran skolen for å synge 'Amazing Grace' sammen.  I følge Star Telegram var det en sørgelig kveld hvor de fleste fremmøtte var stille og synlig preget av stunden. 

En sosialrådgiver og venn av familien har startet en innsamling på nettet for å hjelpe familien gjennom denne vanskelige tiden.  

Kvinne forsvant sporløst for 30 år siden: Ny leier gjør et uhyggeligt funn i hageskur