14-åring og 11-åring er blitt foreldre

25/08/2020 11:11

Emma

Utland
Nå har den 14 år gamle tenåringen født, og det ble en jente. Hun avslørte det på sin Instagram.

Det sendte sjokkbølger da det uvanlige unge paret, 13 år gamle Darya og 10 år gamle Ivan, gjorde verden oppmerksom på forholdet og graviditeten i russisk fjernsyn. I dag er Darya 14 år gammel og Ivan har fylt 11.

Barnet kom til verden i løpet av helgen, skriver News.com- og det var på sin egen Instagram at den 14 år gamle jenta viste det til resten av verden.

 

"Så skjedde det, fødte jeg en jente klokken 10. Det var vanskelig. Jeg skal fortelle dere alt senere, jeg skal hvile», skrev hun til de over 150.000 Instagram-følgerne.

 

Ivan er ikke faren

Da det unge paret annonserte at de skulle bli foreldre, lurte mange på om det virkelig var den da 10 år gamle Ivan som var far til barnet. Onde tunger hevdet at Daria må ha hatt sex med noen andre for å ha blitt gravid. Først hevdet paret imidlertid at det var Ivan som var faren.

Det har vist seg at Ivan ikke var far til barnet. Daria hadde blitt voldtatt av en 15 år gammel gutt, men tørte i utgangspunktet ikke å si det høyt.

Til tross for at Ivan ikke var barnets biologiske far, har den 11 år gamle gutten tidligere annonsert at han lovet å oppdra barnet sammen med Daria.

Om det kommer til å holde, er imidlertid ikke 100 prosent sikkert.

Ivan fikk ikke lov til å være til stede ved fødselen, og Daria sa i et tidligere innlegg på Instagram at Ivans rolle ikke er fullt definert ennå.

«Vi bor ikke sammen, men han overnatter. Når han fyller 16 år, vil han tre inn i rollen som far, men det vil også avhenge av hvordan alt går mellom oss.»