18-åring slo og sparket bestemoren sin til døde, fordi hun gjemte ølen hans

08/11/2016 15:45

Anniken Hauge

Utland
Foto: Jacksonville Sheriff's Office
Foto: Jacksonville Sheriff's Office
En amerikansk tenåring er siktet for drap etter å ha slått ihjel bestemoren sin.

18-årige Dylan Brougham fra Florida i USA er anklaget for drap på bestemoren sin, etter at den 69-årige Joyce Courson døde av omfattende skader. Det var etter at bestemoren konfiskerte ølen hans, at den unge mannen gikk amok og slo henne ihjel. Det skriver Daily News.

Da politiet ankom huset hvor den 18-årige Dylan Brougham bodde sammen med bestemoren sin, fant de Joyce Courson liggende på gulvet med ansiktet dekket av blod. Politiet arresterete den unge mannen, og åtte dager senere døde bestemoren på sykehuset av de voldsomme skadene.

- Det er en veldig, veldig tøff situasjon. Han er jo sønnen min, og hun er moren min. Innerst inne tror jeg ikke at han mente å slå henne ihjel, sier Tracey Lynn Brougham til WJAX-TV, ifølge Daily News.

Moren forklarer at den drapssiktede sønnen hennes har store aggresjonsproblemer, og at han hadde drukket den dagen drapet skjedde.

 

Det var en krangel mellom Dylan Brougham og bestemoren hans som utløste det grusomme voldsdrapet.

Imens tenåringen var i dusjen, gjemte Joyce ølen hans. Det skulle hun aldri gjort. Dylan så nemlig rødt da han ikke fant alkoholen sin.

- Det er din skyld, alt er din skyld, ropte han, før han deretter gikk løs på henne. Det skriver Daily News.

Han slo hull i veggen og slang henne i gulvet. Deretter holdt han henne nede og slo henne gjentagne ganger i ansiktet med knyttneve, mens hun ifølge politiet lå forsvarsløs og blødende på gulvet.

 

En leietaker som også bodde i huset, forteller til Florida Times-Union at Dylan Brougham gikk fullstendig amok og begynte at kaste ting rundt i huset da han oppdaget at ølen var borte og bestemoren nektet å fortelle ham hvor hun hadde gjemt de.

Deretter hørte han et brak og en bestemor som ropte etter hjelp.

Dylan Brougham har fortalte etterforskerne at han pleoer å få blackout når han bliver sint, og at han virkelig ikke kan huske hva han har gjort.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.