19 år gamle Vega sto i kø på bakeriet da hun overhørte en ond kommentar - tok umiddelbar hevn

18/05/2021 08:23

Emma Sletta

Utland
Da den 19 år gamle kvinnen hørte en annen kundes slemme kommentar, ble hun umiddelbart trassig.

Når du ser et slagtilbud, handler det om å slå til.

Som om du kan komme ut billig og spise på en restaurant som må ha fylt de tomme bordene eller et opphørssalg der en butikk praktisk talt gir bort varene.

Og sistnevnte var bare tilfelle da 19 år gamle Vega Blossom lørdag fant ut at en lokal baker hadde bestemt seg for å snu nøkkelen og selge alle varene til spotpris.

Men den unge kvinnen fra byen Valparaiso i den amerikanske delstaten Indiana opplevde en svært ubehagelig situasjon da hun sto i kø og ønsket å dra nytte av avtalen, skrev den unge kvinnen i et innlegg på Facebook.

" I dag var jeg veldig smålig. Jeg hadde sett på Facebook at et lokalt bakeri stengte og hadde et stoppsalg på alt i butikken, så jeg dro dit.

" En dame foran meg skulle ha en kake, og bak meg sto en annen kvinne med sin venn. Damen foran oss var lenge ute med å få kaken og betale, og den ble høylytt kommentert av de to utålmodige kvinnene bak meg», skriver Vega Blossom i innlegget sitt.

Men de to kvinnene var ikke ferdige med å spy ut den magesikre gallen i det hele tatt over de andre kundene, og derfor fikk Vega Blossom et stort sjokk da hun også ble rammet av deres snide og onde kommentarer.

"Jeg ignorerte dem til kvinnen foran meg dro, og jeg kunne gå opp til disken selv. Så vendte den ene kvinnen seg til den andre og sa: 'Takk Gud, la oss håpe denne feite tispa ikke kjøper alle kakene,' gjenforteller Vega Blossom i innlegget sitt.

Men den 19 år gamle kvinnen vil ikke holde ut med den kommentaren, og derfor utviklet hun en listig hevn på stedet.

– Opprinnelig skulle jeg faktisk kjøpe seks kaker, men da jeg hørte den kommentaren bestemte jeg meg for å kjøpe alle kakene, der jeg brukte 325 kroner på bakeriet - bare for å være kjerring. God påske», skriver Vega Blossom i innlegget sitt.

Se selv hele innlegget her:

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.