19 år gammel kvinne finner skjorte under vindusviskeren: Så advarer hun alle andre kvinner

01/12/2021 14:53

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun var nettopp ferdig på jobben sin i kjøpesenteret da hun gikk ut på parkeringsplassen til bilen sin. Her oppdaget hun at det var en skogsskjorte på frontruten under vindusviskeren. Så skyndte hun seg for å låse dørene.

19 år gamle Ashley Haracre var ferdig med jobben sin på et kjøpesenter i Michigan da hun gikk over den mørke parkeringsplassen til bilen sin.

Hun satte seg i bilen før hun la merke til en skogskjorte hengende på frontruten. Skjorten satt fast under vindusviskeren. Heldigvis tenkte hun fort.

«Jeg satte meg inn i bilen og låste dørene etter meg, slik jeg alltid gjør, og la merke til at det var en blå skogsskjorte på frontruten. Det var to biler i nærheten av meg og en var på, så jeg følte meg umiddelbart ukomfortabel og visste at jeg ikke kunne komme meg ut», skrev Ashley Haracre på Facebook.

Hun brukte vindusviskeren til å prøve å fjerne skjorten, men den var vinklet rundt den, slik at hun ikke kunne få den av.

«Jeg har sett innlegg i det siste om folk som finner ting under vindusviskerne sine i området rundt Burton / Flint. Det er et forsøk på å få jenter ut av bilene sine og distrahere dem. Heldigvis visste jeg bedre enn å fjerne skjorten da det var biler rundt meg, så jeg kjørte bort til et sted hvor jeg var trygg, og rullet raskt ned vinduet og fikk skjorten fjernet», skriver hun, og legger til:

«Jeg vet ikke hvorfor skjorten var på bilen min, men den må ha blitt lagt der med vilje på grunn av måten den var pakket rundt på. Jeg kan virkelig ikke komme på noen annen grunn til at noen skulle ha satt den på bilen min. "

Ashley Haracre skriver også at hun vil informere sikkerhetsavdelingen på kjøpesenteret og be dem følge henne til bilen i fremtiden.

«Jeg er så glad for at foreldrene mine hadde informert meg om at dette skjer i vårt område. Jeg hadde bare aldri trodd at det skulle skje med meg,» avslutter hun.