2-åring nekter å flytte seg: Pappa får en strålende idé

30/09/2020

Emma Sletta

Utland
Foto: Screenshot Youtube.com
Foto: Screenshot Youtube.com
Datteren la seg ned på bakken i oppkjørselen og nektet å flytte seg. Det fikk faren til å tenke kreativt.

Barn kan oppføre seg hysterisk i mellom. De kan gå helt i selvtrogenation over de minste tingene, og enhver forelder (de som hevder at de ikke kan, de lyver) kan nikke i anerkjennelse at barn kan bli til små diktatorer som ikke vil ha noen andre enn seg selv.

Hvem har ikke sett et barn gå i et supermarked? Det er ikke alltid i stand til å forstå hvorfor barnet velger å oppføre seg slik, og det kan være frustrerende for foreldrene. Det er nok også slik at en far i Canada hadde det da datteren valgte å blokkere oppkjørselen.

Nektet å reise seg

Moren til denne lille jenta kunne stå i familiens hjem og se ut på oppkjørselen der faren hadde parkert bilen sin. Han hadde hentet datteren deres i barnehagen, men da hun gikk ut av bilen, gadd hun ikke å flytte lenger. Hun la seg ned på bakken og nektet å flytte. Det fikk moren til å finne ut av kameraet sitt, skriver Newsner.

Videoen har blitt delt tilbake i 2018 på Youtube, men det gjør det definitivt ikke mindre morsomt, og det er absolutt også et dilemma som finnes for mange foreldre i dag. For videoen skrev moren:

"Jeg spilte inn denne videoen av kjæresten min og datteren vår, Juliette, som fylte 2 år i oktober. De kom hjem fra jobb og fra barnehagen. Hun er en liten jente som elsker å le og få andre til å le."

Det må sies at denne videoen også lyktes. I stedet for å starte en diskusjon med den lille jenta eller skjelle, valgte faren å bære henne inn - som en pose. Det er smart! Kanskje et triks som andre foreldre kan lære av?

Du kan se den morsomme videoen øverst i denne artikkelen.

 

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.