2-åring nekter å flytte seg: Pappa får en strålende idé

30/09/2020 19:30

Emma

Utland
Foto: Screenshot Youtube.com
Foto: Screenshot Youtube.com
Datteren la seg ned på bakken i oppkjørselen og nektet å flytte seg. Det fikk faren til å tenke kreativt.

Barn kan oppføre seg hysterisk i mellom. De kan gå helt i selvtrogenation over de minste tingene, og enhver forelder (de som hevder at de ikke kan, de lyver) kan nikke i anerkjennelse at barn kan bli til små diktatorer som ikke vil ha noen andre enn seg selv.

Hvem har ikke sett et barn gå i et supermarked? Det er ikke alltid i stand til å forstå hvorfor barnet velger å oppføre seg slik, og det kan være frustrerende for foreldrene. Det er nok også slik at en far i Canada hadde det da datteren valgte å blokkere oppkjørselen.

Nektet å reise seg

Moren til denne lille jenta kunne stå i familiens hjem og se ut på oppkjørselen der faren hadde parkert bilen sin. Han hadde hentet datteren deres i barnehagen, men da hun gikk ut av bilen, gadd hun ikke å flytte lenger. Hun la seg ned på bakken og nektet å flytte. Det fikk moren til å finne ut av kameraet sitt, skriver Newsner.

Videoen har blitt delt tilbake i 2018 på Youtube, men det gjør det definitivt ikke mindre morsomt, og det er absolutt også et dilemma som finnes for mange foreldre i dag. For videoen skrev moren:

"Jeg spilte inn denne videoen av kjæresten min og datteren vår, Juliette, som fylte 2 år i oktober. De kom hjem fra jobb og fra barnehagen. Hun er en liten jente som elsker å le og få andre til å le."

Det må sies at denne videoen også lyktes. I stedet for å starte en diskusjon med den lille jenta eller skjelle, valgte faren å bære henne inn - som en pose. Det er smart! Kanskje et triks som andre foreldre kan lære av?

Du kan se den morsomme videoen øverst i denne artikkelen.