2-åring nektet å flytte seg: Da får faren en strålende idé

17/05/2022 10:22

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Datteren lå på bakken i oppkjørselen og nektet å flytte seg. Det fikk faren til å tenke kreativt.

Barn kan oppføre seg hysterisk i begynnelsen. De kan gå helt inn i selvforakt over de minste tingene, og alle foreldre (de som hevder noe annet, de lyver) kan gjenkjenne at barn kan forvandle seg til små diktatorer som ikke begjærer noen andre enn seg selv.

Hvem har ikke vært vitne til at en gutt går bananas i et supermarked? Det er ikke alltid i stand til å forstå hvorfor barnet velger å oppføre seg slik, og dette kan være frustrerende for foreldrene.

Det er nok også slik en far i Canada følte seg da datteren valgte å blokkere oppkjørselen.

Nektet å reise seg

Moren til denne lille jenta kunne stå i familiens hjem og se ut på oppkjørselen der faren hadde parkert bilen sin. Han hadde hentet datteren deres fra barnehagen, men da hun gikk ut av bilen, gadd hun ikke å flytte lenger. Hun la seg ned på bakken og nektet å flytte. Det fikk moren til å finne kameraet sitt, skriver Newsner.

Videoen ble delt tilbake i 2018 på Youtube, men det gjør det definitivt ikke mindre morsomt, og det er absolutt et dilemma som eksisterer for mange foreldre i dag. For videoen har moren skrevet:

"Jeg spilte inn denne videoen av kjæresten min og datteren vår, Juliette, som fylte 2 i oktober. De kom hjem fra jobb og fra barnehagen. Hun er en liten jente som elsker å le og få andre til å le."

Det må sies at denne videoen også lyktes. I stedet for å starte en diskusjon med den lille jenta eller skjelle ut, valgte faren å bære henne inn - som en pose. Det er smart! Kanskje et triks som andre foreldre kan lære noe av?

Du kan se den morsomme videoen nedenfor: