20 år gammel mor ville gjøre noe godt for seg selv: Plutselig så hun ut som Shrek

07/10/2021 15:35

Emma

Utland
privatfoto
privatfoto
En ung mor ønsket å gjøre noe godt for seg selv, men det endte ikke som hun hadde forventet i det hele tatt. I stedet endte hun opp med å se ut som Shrek.

En ung mor har spøkt med at hun gikk fra å se ut som 'Casper det vennlige spøkelset' til å se ut som 'Prinsesse Fiona fra Shrek' da et forsøk på selvbruning gikk galt.

Kerry McRobb, som er fra Skottland, ønsket å gi sin bleke hud en "gylden glød", og derfor fant hun en flaske selvbruning fra merke St Moriz, som hadde fargen 'Mørkere enn mørk'.

Den 20 år gamle moren skjønte imidlertid raskt at hun hadde gjort en stor feil da hun så i speilet at huden hennes hadde blitt helt grønn.

Da hun delte den morsomme opplevelsen med sine følgere på sosiale medier TikTok, tekstet hun videoen: 'Dette er mitt tegn på å stoppe selvbruning og finne solsengene så snart som mulig. Jeg kan ikke bruke selvbruning. Solsenger, skynd deg tilbake. Jeg savner dere'.

privatfoto

I en annen video, som hun også har valgt å dele på sosiale medier, forklarer hun hvordan fargen utviklet seg til å være grønn gjennom hele kroppen.

" Jeg er veldig blek uten selvbruning. Jeg ser ut som Casper det vennlige spøkelset, sier hun.

" Jeg brukte selvbruner da jeg ville ha en gylden glød. Jeg brukte St Moriz 'Mørkere enn mørk'."

Da hun smurte seg selv i selvbruningsproduktet til St. Moriz, oppdaget hun at det var litt grønt, men fortsatte likevel, forklarer hun også.

– Da jeg tok den på, la jeg merke til at den var litt grønn, og da den tørket ble den verre og verre, sier hun.

" Jeg tok på meg to lag og forlot det over natten. Jeg så ikke den grønne fargen på telefonens kamera før den kvelden, og jeg ble litt overrasket".

" Jeg delte bildene med vennene mine som syntes det var morsomt. Jeg sa jeg lignet mer på Shrek, men jeg vil gjerne tro at jeg var mer som prinsesse Fiona".

Etter å ha sendt de morsomme bildene til vennene sine, gikk Kerry til sengs. Heldigvis, neste morgen, var hun i stand til å skrubbe av den grønne fargen i dusjen.