22-åring lå syk på sofaen: Noen timer senere ble det grufulle funnet gjort

15/05/2024 11:00

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Foreldrene er overbevist om at det er en ulykke.

Grace Lewis Shaw ble sist sett i live av moren mens hun sov på familiens sofa før moren forlot huset. Men da hun kom tilbake klokken 13.30, fant hun datteren helt bevisstløs.

Hun så derfor ingen annen utvei enn å kontakte nødetatene, som dessverre måtte erklære henne død ved ankomst.

Faktisk har en obduksjon siden vist at hun allerede mistet livet kort tid etter at moren forlot huset.

Det har også bidratt til å vise den skremmende grunnen til at hun måtte gi livet sitt.

Det skriver Mirror.

Det har kommet frem at 22 år gamle Grace hadde blitt forkjølet dagen før hun døde. Som et resultat burde hun ha våknet opp med alvorlige hodesmerter, som hun prøvde å lindre ved hjelp av morfin foreskrevet til moren.

Dessverre endte forsøket på å lindre smerten i overdose.

– Jeg tror hun våknet med kraftig hodepine, gikk inn på kjøkkenet og tok tablettene for å bli kvitt hodepinen. Det har bare vært et uhell. Det er det jeg tror.

Rettspatolog Anita Bhardwaj konkluderte med at det ser ut til å ha vært en ulykke.

"Det er uklart hvorfor Grace har tatt den store mengden morfin, men med alt i betraktning, tror jeg det er mer sannsynlig at hun tok det for å lindre smerte uten å forstå konsekvensene av hennes handlinger. Om hun visste at hun tok en så høy dose, får vi aldri vite.

Siden har foreldrene vært ute og hyllet datteren.

– Hun var festens liv og sjel. Hun ville gjøre hva som helst for alle.

"Vi vil bare at folk skal vite hvilken type person hun var: morsom, cocky, en større-enn-livet karakter. Hun levde livet sitt til det fulle. Hun var bare en vanlig 22 år gammel jente."

Stemor Olesia sa: "Hun elsket å tilbringe søndager med hele familien. Den stekte middagen var alltid borte i løpet av minutter! Hver eneste person i familien er stolt av henne. Hun hadde et smil som kunne lyse opp hele rommet."

Familien takket også veldedighetsorganisasjonen Break Free, som hadde jobbet med Grace for å hjelpe henne med å overvinne cannabisavhengighet. Michael sa: "Vi vil tenke på Break Free for alt arbeidet de gjorde med henne før. De var fantastiske. Hun hadde fått smilet tilbake, og det var glimt i øyet igjen. Etter fem måneder er de fortsatt i kontakt med oss, de sjekker bare opp og sørger for at vi har det bra."

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.