22 år gammel butikkarbeider inviterte eldre mann på «juledate»: For det er hjerteskjærende

Foto: Privat

En 22 år gammel butikkarbeider tok en 64 år gammel mann med på en «date» etter at hun hørte at han tilbrakte juledagen alene.

Ellie, som jobber i supermarkedkjeden Sainsbury's, inviterte en ensom enkemann til middag da hun hørte at han ikke hadde noen nære venner eller familie å tilbringe julen med.

Da det var tid for deres "date", dukket 86 år gamle Edwin Holmes opp iført sin fineste dress for å spise middag med 22 år gamle Ellie Walker. Det skriver The Sun.

Les også

Skistjerne kommer med gledelig beskjed på årets siste dag

Da Edwin dukket opp, hadde han ikke bare sørget for å ta på seg sin fineste dress. Han hadde også med seg en pen blomsterbukett til Ellie, som ga henne tårer i øynene, sier Ellie.

– Han sa at det var hans første «date» på 55 år, og at han var like nervøs som en skolegutt, sa Ellie til The Sun etter middagsdatoen.

Det fikk meg til å gråte fordi jeg kunne se hvor mye det betydde for ham. For meg er det den viktigste delen av jobben min å snakke med kundene og se hvordan dagen deres går.

Ellie, som hadde jobbet for supermarkedets Leeds-avdeling i tre år da middagsavtalen med Edwin fant sted, sa at han dukket opp i butikken flere dager i uken der han snakket mye med personalet.

Hun foreslo for ham at de kunne spise middag sammen 1. juledag da hun hørte at han skulle tilbringe julaften alene med en ferdigrett.

Etter den fine middagsdatoen har Ellie og Edwin blitt gode venner. Flere ganger etterpå har de møttes for en kaffe, hvor de rett og slett har snakket og hatt glede av hverandres selskap.

«Han er uten tvil min favorittkunde», sa Ellie da han snakket med The Sun.

«Han er den hyggeligste mannen og så snakkesalig. Jeg trodde at hvis det var bestefaren min og han var alene, skulle jeg ønske noen ville snakke med ham.»

– Jeg ser ham jevnlig nå, og vi møtes til kaffe. Det er fint å kunne snakke med han.

"Middagen gjorde meg veldig glad da det var uventet, og jeg hadde et veldig hyggelig selskap," sa Edwin, en tidligere maler og dekoratør.

Pensjonisten, som bor i et lite hjem ikke langt fra butikken, mistet sin kone i 2006 etter 45 års ekteskap. Han hadde ingen familie i nærheten av seg da datteren og to barnebarn bor i Australia.

"Når det gjelder drakten, var det min første "date" på omtrent 55 år, og jeg plukket opp blomstene fordi jeg ikke ville komme tomhendt," sa han.

Les også

14 år gammel mor får tvagsfjernet barnet sitt: 82 år senere får hun en uventet telefon