22 måneder gammel baby spiller på mammas telefon: Så plutselig ringer den på døren

22/02/2022 14:18

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 22 måneder gammel baby lekte med morens telefon. En stund senere ringte det på dørklokken.

Ayaansh Kumar, som er nesten to år gammel, fikk tak i morens telefon, som hadde flere gjenstander gjemt i handlekurven. Og tilsynelatende bestemte han seg for å dra nytte av det.

En rekke stoler var bare et lite utvalg av varene som ved et uhell ble bestilt på Walmart av den lille gutten.

Det endte opp med å bli en ordre på totalt 2000 dollar, noe som tilsvarer mer enn 13.000 kroner. Hele ordren ble sendt til foreldrenes hjem i Monmouth Junction, New Jersey i USA.

«På en eller annen måte klarte han å legge inn en bestilling, og på en eller annen måte valgte han alle varene og var da i stand til å fullføre transaksjonene», sier faren, Pramod Kumar, til Inside Edition.

Selvfølgelig kom det som en overraskelse på Ayaansh Kumars foreldre da en stor varebil plutselig dukket opp hjemme hos dem.

Etter at de mange pakkene hadde hopet seg opp foran hjemmene sine, bestemte de seg for å undersøke hva som foregikk. Faktisk var de overbevist om at ingen av dem hadde beordret at noe skulle leveres til deres adresse.

Faktisk trodde de det var en forsendelse som ved et uhell hadde blitt levert til dem. Til slutt endte de imidlertid opp med å undersøke hva boksene inneholdt for å finne ut hva som hadde dukket opp ved inngangsdøren deres.

De fant da ut at det var deres nesten 2 år gamle sønn som hadde hatt en hånd med i spillet. Det var han som hadde bestilt de mange møblene i boksene.

Familien planlegger å beholde en rekke av varene de har mottatt, men har fortalt Inside Edition at det meste vil bli returnert igjen.