23 år gamle Ella sovnet på toget: Fikk et sjokk da hun våknet og så ned på fanget hennes

09/10/2020 09:41

Emma

Utland
Det var ikke vanlig syn som ventet på den 23 år gamle jenta da hun kom til brannen under togreisen.

Det er veldig fristende å doze av når du kjører en tur med offentlig transport.

Enten du kjører lange avstander på et tog eller en buss, dieselmotorens vibrasjoner er beroligende, og det er ikke et sjeldent syn å se slitne pendlere lukke øynene på vei hjem fra jobb.

Det samme skjedde med 23 år gamle Ella Johannesen, som tok toget fra Peterborough til den engelske byen Leeds lørdag ettermiddag, skriver BBC.

Etter at hun slo seg ned på toget, ringte den 23 år gamle studenten moren sin og klaget over at hun hadde lite penger igjen etter den dyre januar.

Hun hadde bygget opp en stor gjeld da hun måtte trekke seg fra sin studentjobb for å vie sin tid til studiene.

- Jeg snakket med henne om de små pengene jeg hadde, og at jeg var bekymret for pengene mine,og jeg ble bekymret, sa Ella Johannessen til BBC.

Etter telefonsamtalen roet hun seg ned, og faktisk så mye at hun kunne slappe av og lukke øynene et øyeblikk.

Da hun åpnet dem igjen, ventet et helt spesielt syn da hun så ned fanget hennes. Her var det 100 britiske pund, tilsvarende nesten 850 danske kroner under et papirserviett.

 

Den vakre gesten fikk umiddelbart den unge kvinnen til å briste i tårer.

- Jeg vil gjerne si takk og fortelle personen at han eller hun er en fantastisk person, og at det hjalp bådehumøret mitt og hjalp meg å gå videre, sa Ella Johannessen til BBC.

Hun har siden oppfordret til den lykkelige gi på Facebook i et rørende innlegg som har blitt delt over 18.000 ganger og likt av mer enn 22.000 mennesker siden forrige lørdag.