23-år gammel kvinne skar penisen av voldtektsmannen etter flere overgrep

21/05/2017 21:30

KC

Utland
En indisk jussstudent på 23 år har kappet lemmet av en middelaldrende mann som skal ha missbrukt henne gjennom mange år.

Den blodige episoden fant sted freadg i Thiruvananthapuram, som er hovedstaden i den indiske delstaten Kerala. Den unge kvinnen var alene hjemme da hun ble angrepet av den 54-årige mannen som livnærer seg som spirituell healer og guru. 

Det skriver britiske Independent og Indianexpress.com.

Det lyktes den 23-åringen å unngå voldtekten og i stedet angripe mannen med en kniv som hun brukte til å skjære penisen hans av 90 prosent av. Etterpå flyktet hun fra hjemmet sitt og kontaktet politiet. 

Kvinnen har forklart at hun kjente mannen i forveien. Han er en venn av familien og har behandlet farens sykdom, og så har han missbrukt henne seksuelt gjennom flere år. Hun forteller at han forgrep seg på henne hver gang han fikk sjansen.

Men denne gangen hadde hun fått nok og gikk til motangrep med en kniv.  

Den 54-årige mannen ble etterfølgende kjørt til sykehuset og hans tilstand er nå stabil. Kirurger arbeider med å rekonstruere penisen. Han har forklart  politiet at han selv skar av penisen sin fordi han ikke har bruk for den - og han nekter seg dermed skyldig i voldteksanklagen.

Under et pressemøte kalte Pinarayi Vijayan, som er politisjef i Kerala, kvinnen for 'modig'.

- Det er modig og sterkt gjort av kvinnen, sier Pinarayi Vijayan.

23-åringen kommer ikke til å bli siktet for å ha skjært av sin overfallsmanns penis. Den 54-årige guruen er siktet for vodstekt og kan se fram til en rettssak så snart penisen hans har helet.

- Hun virker som en sterk kvinne. Hun fortalte oss at hun hadde skåret penisens hans av i selvforsvar. Hun innså at hvis hun skulle unngå å bli voldtatt så var det ingen annen utvei. Sa at hun ikke ønsket å ende opp som ennå et voldtektsoffer og lide seg gjennom livet. I stedet ønsket hun å se voldtektsmannen lide resten av livet sitt, forteller en sosial aktivist til Indianexpress.com.

Tross strengere lovgivning etter flere grove tilfeller av seksuelle overgrep mot kvinner, så er voldtekt fortsatt et økende problem i India. 

I forrige uke ble en ung kvinne gruppevoldtatt og brutalt myrdet med en murstein i den nordlige delstaten Haryana, skriver Independent.