23-årig mor tok livet av seg på bursdagen sin - nå er den sørgelige årsaken kommet frem

04/09/2017 10:15

Anniken Hauge

Utland
Leanne Morrison ble feiret i byen av venninne sine på bursdagen sin. Dagen etter ble hun funnet død.

Det er ikke alltid så lett å oppdage om andre er nedstemte eller alvorlig deprimerte.

Da skotske Leanne Morrison fylte 23 år, ble hun feiret med drinker i byen med venninne sine. Humøret var høyt, og det var masser av fargerike cocktails på bordet.

Men da byturen var slutt og den unge moren dro hjem til byen Cambusbarron, tok hun livet av seg selv. Det skriver Daily Mirror

Da familie og venner ikke klarte å få kontakt med henne dagen etter, dro Leanne Morrisons onkel og bror ut til leiligheten hennes og gjorde det grusomme funnet.

Nå viser det seg at Leanne Morrison ble utsatt for grov mobbing på nettet. Hun hadde blitt sjikanert av fremmede menn over lengre tid. 

- Jeg snakket med henne dagen før bursdagen hennes, hvor hun hadde det bra og gledet seg til å gå ut. Hun sa også at hun skulle til legen da hun var litt deprimert, men ingen visste hvor dårlig hun faktisk hadde det, sier den unge kvinnens knuste mor Isabel Morrison til avisen. 

Etter Leanne Morrisons død er det kommet frem at den 23-årige moren ble sjikanert av en spesifikk mann, som hadde laget en falsk Tinder-profil i hennes navn. Han brukte bildene hennes og spredte løgner om henne, hvilket førte til at Leanne Morrison ble sjikanert av flere menn.

Leanne Morrison etterlater sin fireårige sønn Mason. 

Leanne Morrison led av en depresjon etter at kjæresten hennes gikk fra henne, og hun hadde en mistanke om at ekskjæresten hadde blitt sammen med en av venninnene hennes. Men det var den digitale mobbingen som drev henne til døden:

- Det var mobbingen som førte til dette. En eller annen psykopat har opprettet en falsk Tinder-profil i hennes navn og kontaktet alle mulige menn. Nå har politiet fått et på denne personen, og alle som kjenner Leanne håper at personen blir ordentlig straffet, sier et familiemedlem til Daily Mirror. 

I april så venner og familie selv hvordan den 23-årige mor var lei av sjikanen da hun skrev en lengre oppdatering på Facebook. 

- Vil bare si at ikke en eneste person kan treffe meg med disse patetiske og ekle løgnene. Så si hva dere vil om meg, for dere er alle likegyldige for meg, skrev Leanne Morrison på Facebook.

I slutten av april skrev Leanne Morrison denne oppdateringen på Facebook, hvor venner og venninner så at den unge moren var plaget av ondsinnede løgner på nettet. 

Flere av Leanne Morrisons venninner håper nå at mobilen og Facebook-kontoen hennes blir gransket, slik at politiet kan finne de personene som mobbet den unge moren så hun til slutt tok livet av seg. 

Har du selvmordstanker? Kontakt Mental Helse HER.