24-årig kvinne har så langt brukt 1,5 millioner på å ligne på idolet sitt Kim Kardashian: Nå advarer legene om at livet hennes står på spill

02/11/2017 14:00

Anniken Hauge

Utland
Foto: Ritzau/Caters
Foto: Ritzau/Caters
Hun vil ikke stoppe før rompa hennes er større en Kim Kardashian sin.

Den 24-årige tidligere supermodellen fra Brasil har ett mål i livet: Bli mest mulig lik sitt store idol Kim Kardashian. Og hun er godt på vei.

Så langt har den unge kvinnen brukt ikke mindre enn 180.000 dollar, tilsvarende 1,5 millioner norske kroner, på blant annet fettinjeksjoner, neseplastikk og fettsuging for å nevne noe.

Men 24-årige Jennifer Pamplona hun vil ikke gi seg der, selv om legene advarer sterkt imot det. Den unge brasilianeren vil nemlig fortsette helt til rompa hennes er større enn Kim Kardashian sin.

Det skriver Daily Mail.

Den unge kvinnen har nå blitt helt avhengig av å ta plastiske operasjoner, og føler hun ikke kan få nok.

Den første operasjonen hun fikk utført var silikon i brystene da hun bare var 17 år gammel. Målet var å oppnå en såkalt ‘timeglassfigur’, etter å ha blitt mobbet for å være tynn da hun var tenåring.

 

Den unge kvinnen har gjennomgått flere plastiske operasjoner de siste årene - alt for oppnå sin store drøm. Foto: Ritzau/Caters

Den brasilianske kvinnen er en del av talentbyrået ‘Plastics of Hollywood’ hvor de leter etter ‘menneskelige dukker’, og var tidligere sammen med 'Human Ken Doll' Celso Santebanes, som døde av leukemi i 2014.

Nå advarer legene også Jennifer Pamplona om den livsfarlige belastningen hun utsetter kroppen sin for ved å fortsette å bli operert.

Kirurgene vil ikke operere henne mer, da de er redde for at den smale midjen hennes ikke vil tåle fler implantater.

Den 24-årige brasilianeren har fått sprøytet inn 500 ml fett i rompa, men nå vil hun ha mer. Foto: Ritzau/Caters

Men det har ikke stoppet Pamplona. Tidligere i år fikk hun nemlig Hun fikk nemlig nylig 500 ml fett sprøytet inn i rompa som kostet henne 80.000 dollar, altså nesten 700.000 norske kroner.

- Nå blir fortalt at jeg har lepper som Kylie og at jeg ikke er langt unna å ha like stor rompe som Kim Kardashian, sier hun til Daily Mail.

Hun er nå fast bestemt på å få sprøytet inn ytterligere fett i rompa, men legene sier det ikke er mulig.

Jennifer Pamplona gjenskaper den ikoniske Kim Kardashian fotoseansen. Foto: Ritzau/Caters

Tiden vil vise hvor langt den unge kvinnen er villig til å gå for å oppnå den store drømmen.

Les også: Pass på: Disse stjernetegnene er de verste til å utnytte andre mennesker