25 år gammel gift kvinne sjokkert over å høre at hun ble født en mann

21/03/2021 13:40

Emma

Utland
En 25 år gammel gift kvinne som har prøvd å bli gravid i mer enn et år, har funnet ut at hun ble født som en mann.

En gift kvinne som har prøvd å bli gravid i mer enn et år har funnet ut at hun ble født en biologisk mann. Det skriver Daily Mail.

Den 25 år gamle kinesiske kvinnen ble fortalt at hun hadde det mannlige Y-kromosomet, til tross for at hun hadde kvinnelige kjønnsorganer og at hun hadde levd hele livet som kvinne. Det er en sjelden tilstand som kalles "Intersex".

Det ble oppdaget etter en røntgen av en skadet ankel, og forklarte blant annet hvorfor hun aldri hadde hatt mensen eller ikke kunne bli gravid med sin mann.

En lege på sykehuset fortalte South China Morning Post at pasienten nå ville vurdere sin fremtid som kvinnen revurderer sin kjønnsidentitet.

Kvinnen, hvis navn ble gitt som Pingping, ble fortalt at hun hadde en tilstand som heter '46 XY lidelse for seksuell utvikling' hvor personer med mannlige kromosomer har tvetydige, underutviklede eller manglende kjønnsorganer.

Da kvinnen tilsynelatende hadde kvinnelige kjønnsorganer, hadde hun aldri stilt spørsmål ved kjønnet sitt, og hadde rett og slett ignorert det faktum at hun aldri hadde menstruasjon.

Da moren tok henne med til legen som barn, ble hun fortalt at hun bare kunne utvikle seg saktere enn andre.

"Etter at jeg vokste opp, fant jeg dette problemet ganske pinlig, så jeg tok det ikke alvorlig," sa hun.

Men leger som så på ankelen hennes ble sjokkert av hennes underutviklede bein og undersøkte det videre, og brakte ut det overraskende resultatet.

Legene informerte henne om at hun ikke hadde livmor eller eggstokkene, noe som forklarte hvorfor hennes forsøk på å bli gravid endte i skuffelse.

Men hun hadde heller ingen mannlige kjønnsorganer eller testikler, som legene sa disse kan ha eksistert en gang, men er "degenerert og forkrøplet".

Videre sa legene at Pingpings familie burde ha tatt henne for en grundigere kontroll for mange år siden, og la til at foreldrene hennes var nært beslektet.

De sa at de hadde behandlet Pingping for høyt blodtrykk og lavt kaliumnivå i blodet hennes, men sa også at hun ville trenge profesjonell hjelp til å håndtere kjønnsoppdagelse.

" Det tar lang tid å gjenoppbygge den sosiale rollen og rekonstruere familien, og det blir en vanskelig prosess der psykologisk inngripen er nødvendig. Men Pingping har ikke bedt om hjelp fra oss så langt," sa en psykiater.