3 år gammel jentes versjon av 'Bohemian Rhapsody' fanget på video: Nå blir den sett av millioner

07/02/2022 08:23

Emma

Utland
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En bare tre år gammel jente fremførte sin versjon av Queen-hiten 'Bohemiam Rhapsody'. Nå blir sangen hennes sett og hørt av millioner.

Det er nesten 50 år siden Queen ga ut hiten «Bohemian Rhapsody», som Freddie Mercury skrev for bandets album A Night at the Opera.

Til tross for at det er mange år siden sangen så dagens lys, er det fortsatt en hit over hele verden. Og denne videoen er et veldig godt bevis på at det er en sang som appellerer til alle aldersgrupper.

Den lille jenta som er sett i videoen, som du finner lenger ned i artikkelen, er bare tre år gammel. Hun heter Sassy Holly Lee, og er angivelig en stor fan av rockebandet Queen og spesielt av hitlåten «Bohemian Rhapsody».

Ifølge den lille jentas mor, Charlene McMahon, er hun faktisk så glad i sangen at hun synger den flere ganger om dagen.

Ikke bare det, hun er også en stor fan av filmen under samme navn, der skuespiller Rami Malek spiller rollen som dronning frontmann Freddie Mercury, hvis fødselsnavn var Farrokh Bulsara.

Videoen nedenfor viser absolutt også at dette ikke er første gang hun blir lyttet til den verdenskjente hiten fra Queen. På den annen side synger lille Sassy Holly Lee den ellers vanskelige sangen med stor lidenskap og tro på sine egne evner.

Til tross for å få litt hjelp fra moren underveis, synger den lille jenta sangen med stor lidenskap, noe som gjør det vanskelig å ikke bli imponert over det.