31 år gammel mann dro til sykehus med alvorlige magesmerter: Legene ble målløse da de så røntgenbildet hans

19/08/2020 16:46

Emma

Utland
Det var ikke en vanlig ulykke som den 31 år gamle mannen hadde opplevet.

Det er ikke alltid lett å gå til legen eller sykehuset, og absolutt ikke hvis du er kommet til skade mens du gjør noe pinlig.

Da du var hjemme, virket det som en god idé å fikse lystene med noen nye ting under dynen.

Men for en 31 år gammel kinesisk mann endte den trolig spennende fetisjen med en stygg tur til det lokale sykehuset, med alvorlige magesmerter, skriver The Sun.

Mannen, som kom på sykehuset under navnet Xiao Ming, kunne ikke være i sin egen kropp for de alvorlige magesmerter.

Men da mannen vree sig rundt i sykehussengen, innrømmet han at han hadde en noe uvanlig fetisj. Mannen elsket å sette mindre gjenstander i endetarmen, men han hadde aldri opplevd noe ubehag som dette før nå.

Derfor ble legen, Ye Dejie, veldig sjokkert da røntgenbildene ble opplyst.

For her kunne legene tydelig se at en nesten ni centimeter bred glassball gjemte seg i mannens endetarm.

«Pasienten sa at han hadde satt en mindre kule opp bakenden tidligere, men at de alltid gikk ut av seg selv da han gikk på toalettet. Men denne var for stor og ville ikke flytte seg,» fortalte legen til lokale medier.

Det var ingen annen måte, men for leger å få den flaue pasienten under narkose og ta en nærmere titt på tarmene. Og her kunne legene virkelig finne den brede glassballen og fjerne den med pinsett.

Hadde mannen ignorert smerten, ville kulen sannsynligvis ha punktert tarmene og fått en infeksjon.

Pasienten er i ferd med å komme seg etter operasjonen og har ikke engang ønsket å snakke med lokale medier om den uheldige opplevelsen.

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.