31-årig mann dro på sykehuset med sterke magesmerter: Legene ble målløse da de så røntgenbildet hans

28/02/2018 21:00

Anniken Hauge

Utland
De var et helt spesielt syn da legene så mannens røntgenbilde.
De var et helt spesielt syn da legene så mannens røntgenbilde.
Det var ikke et helt vanlig uhell 31-åringen hadde hadde vært utsatt for.

Det er ikke alltid like lett å dra til legen eller sykehuset, og slett ikke hvis man har dummet seg ut og gjort noe pinlig.

Da man stod hjemme virket det kanskje som en gode idé å fikse takrennene med rumpa bar eller få kona tentmed et spennende eksperiment i senga.

Men for en 31-årig kinesisk mann endte den - sikkert spennende fetisjen - med en tur til det lokale sykehuset med sterke magesmerter, skriver The Sun.

Mannen som skrev seg inn på Donghua Hospital under navnet Xiao Ming, klarte nesten ikke å være i sin egen kropp på grunn av de sterke magesmertene.

Mens mannen lå og vred seg i smerter på sykehuset, innrømmet han at han hadde en litt uvanlig fetisj. Han var nelig glad i å putte mindre gjentastander opp i rektum, men hadde ikke hatt noen plager med det hittil.

Derfor måtte legen Ye Dejie gni seg i øynene da han så mannens røntgenbilder.

Det var et veldig spesielt syn for legene. 

For legene så med all tydelighet at det gjemte seg en nesten ni centimeter bred glasskule i mannens endetarm.

- Pasienten sa at han hadde puttet mindre kuler opp i rumpa tidligere, men at de alltid kom ut igjen av seg selv når han gikk på do. Men denne var for stor og rørte seg ikke av flekken, sier legen til lokale medier.

Der var ingen annen utvei enn å legge mannen i narkose og ta en nørmere titt på tarmene hans. Legene fant da den brede glasskulen og fikk fjernet den.

Det var denne glasskulen som ikke kom ut av seg selv på grunn av bredden på den.

Hvis mannen hadde ignorert smertene så hadde kulen med stor sannsynlighet punktert tarmene hans og blitt infisert. 

Patienten er for øyeblikket i ferd med å komme seg etter operasjonen, og har ikke selv hatt lyst til å uttale seg til lokale medier om den uheldige opplevelsen.