31-årige Emmy døde av kreft i juni: Nå skal hun bli mamma

07/11/2017 14:45

Anniken Hauge

Utland
Emmy Coates mann gjør alt han kan for å oppfylle sin nå avdøde kones største ønske - å bli mamma.

For halvannet år siden fikk 31-årige Emmy Coates fra Storbritannia konstatert kreft i skjoldbruskkjertelen. Etter lang tids behandling med cellegift tapte Emmy kampen mot kreften, og sovnet stille inn i sommer.

Før hun utsatte kroppen for den tøffe cellegift-behndlingen, valgte hun og mannen, Jake Coates på 32 år, å fryse ned eggene hennes, da behandlingen kunne gjøre henne steril. Parets største ønske var nemlig å bli foreldre:

- Jake kommer til å bli den mest fantastiske pappa'n i hele verden, og som kona hans vil jeg kunne gi ham den gaven, nådde Emmy Coates å fortelle i en kort film som en av venninnene hennes tok. 

Etter en stund fikk Emmy den forferdelige beskjeden fra legene om at kreften hadde spredt seg til både ryggraden, lungene, leveren og skjelettet. Det skriver Mirror.

Paret fant derfor en surrogatmor - barndomsvenninnen Liz Begg tilbød seg å hjelpe. Allerede ved første inseminering kunne Liz Begg gledelig fortelle paret at hun var gravid og at Emmy Coates skulle bli mamma.

Du kan se de tre sammen på bildet nedenfor:

- Det var mildt sagt emosjonelt.  Jeg vet at jeg snakker på vegne av oss begge, når jeg sier at dette er den største glede jeg har opplevd i hele mitt liv - det er helt fantastisk, forteller Jake Coates til Mirror.

Bare få timer etter de mottok den gledelige nyheten, mistet Emmy Coates bevisstheten, og våknet noen få ganger før hun måtte gi opp den tøffe kampen mot kreften. 

Dessverre var baby-lykken kortvarig, da Liz Begg mistet barnet bare et par dager senere.

- Jeg kommer alltid til å være takknemmlig for at Emmy ikke visste hva som skjedde med barnet. Vi var gravide da hun døde, forteller Jake.

Både Jake og barndomsvenninnen Liz Begg er fast bestemte på å ære Emmy Coates siste ønske. Derfor fortsetter de fertilitetsbehandlingen.

Les også: Du begår en stor feil ved å aldri rengjøre disse 8 tingene

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.