32 år gamle Hanna raser: "Hvordan skal jeg komme meg ut av huset mitt?"

16/07/2021 11:18

Emma Sletta

Utland
Hanna er i sjokk.

Det var et tips fra naboer som fikk britiske Hanna Dillon til å skynde seg hjem fra jobb en dag. De oppmerksomme naboene hadde sett at folk installerte en gigantisk boks foran Hannas innkjørsel.

Da Hanna kom hjem, ba hun fremmede om å stoppe. Men det kunne de ikke. Det viste seg å være internettinstallatører som satte opp en ny installasjonsboks for å erstatte den gamle boksen.

Det skriver The Sun.

Men den gamle boksen var en brøkdel av størrelsen på den nye, sier Hanna Dillon, som er forferdet over hendelsen.

"Jeg kan ikke tro det. Det er en diger eske. Hvordan skal jeg komme meg inn og ut av oppkjørselen med den i veien?

Hanna Dillon har bodd i eiendommen i åtte år og har investert mye i renovering av boligen. Men det er penger som har gått tapt nå, tror Hanna.

Er ikke kunde i firmaet

Det er selskapet Virgin Media som har operert foran Hannas oppkjørsel. Hanna er ikke kunde av dem, men hun vet at flere naboer er det. De mottok et brev fra Virgin Media som kunngjorde at endringer ville bli gjort.

Hanna fikk ikke den beskjeden, sier hun.

"Jeg har bodd her i åtte år. Det er et fint nabolag. Veien er litt smal, og du kan ikke kjøre mer enn én bil om gangen på veien, sier Hanna og fortsetter:

"Men det er fredelig, og jeg har gjort mye med hjemmet og oppkjørselen."

En talsperson for Virgin Media forklarer at boksen foran Hannas hjem har ligget sammen i mer enn 20 år.

"Vi erstattet nylig den ødelagte boksen med en ny for å sikre en enda bedre internettforbindelse. Hvis en kunde er misfornøyd med plasseringen av en av boksene våre, bør de kontakte oss direkte, og vi vil gjennomgå klagen deres," sa Virgin Media.