33-årige John fant ukjent bilde på konas mobil - en uke etter hennes død

06/09/2017 15:00

Anniken Hauge

Utland
John Polo mistet sin elskede kone for halvannet år siden da hun døde av kreft. En uke senere fant han et helt spesielt bilde på mobilen hennes.

Amerikanske John Polo gjorde et hjerteskærende funn på mobilen til kona Michelle en uke etter hun døde.

Der lå det nemlig et bilde av en smilende Michelle som prøver den brudekjolen mannen hennes aldri rakk å se henne i.

Det skriver People.com.

- Det er kona mi. I brudekjolen sin. En brudekjole jeg aldri fikk sett henne i, skriver John Polo under bildet han har delt på Facebook.

John Polo fant bildet mens han lå i sengen og bladde gjennom bildenne på Michelles mobil. Han ante ikke at bildet eksisterte, og ble veldig rørt da han fant det:

- Jeg var lykkelig og knust samtidig. Men hvis jeg skulle velge én følelse for å beskrive hva jeg følte da jeg så bildet, ville det være stolthet. Jeg var stolt av at hun var min kone, sier John Polo til People.com.

- Hun var overhodet ikke materialistisk. Hun ble ikke begeistret over materialistiske ting. Men hun elsket den kjolen. Jeg tullet med at hun elsket den mer enn hun elsket meg, sier John Polo til People.com.

Michelle døde i januar 2016, bare to uker før hun skulle båret kjolen på parets bryllupsfest. John Polo fridde til Michelle i 2012, og paret ble straks gift på rådhuset i juli 2013, etter de fant ut at hun hadde kreft. 

Men knapt tre år senere planla de et større bryllup, etter Michelle fikk den hjerteskjærende beskjeden av legene at hun hadde kort tid igjen å leve.

Ifølge People.com møtte John Polo og Michelle hvernadre for første gang i 2002 da de begge gikk på skole i den amerikanske staten Illinois. Etter et år som kjærester gjorde de det slutt, men åtte år senere møtte de hverandre igjen og begynte å date. 

Etter Michelles død startet John Polo bloggen Better Not Bitter Widower, hvor han skriver om å være enkemann. Det var der han delte bildet av Michelle i brudekjolen sin.

Blogginnlegget har fått mer enn 4.500 reaksjoner, 400 delinger og 500 kommentarer siden det ble delt 1. september.

Hun vokste opp med en merkelig lyd i kjeven: En morgen våknet hun opp til et mareritt.