35-årig kom på sykehuset med matforgiftning - men legene oppdaget noe helt sinnssykt i magen hans

26/11/2017 17:00

Anniken Hauge

Utland
Det var ikke en matforgiftning som var problemet for 35-årige Maksud Khan.
Det var ikke en matforgiftning som var problemet for 35-årige Maksud Khan.
Legene var helt forbløffet over synet som møtte de, da de tok røntgen av mannens mage på et sykehus i India. Advarsel: Voldsomme bilder i artikkelen.

Legene måtte sannsynligvis se en ekstra gang og gni seg i øynene, da de oppdaget hva som virkelig var galt med 35-årige Maksud Khan, som kom på sykehuset med mistanke om matforgiftning.

For et røntgenbilde av mannens mage avslørte at han hadde langt større problemer å forholde seg til enn en matforgiftning. Det skriver Daily Mail

Legene fant hele 263 mynter og 100 spiker i Maksud Khan mage. I tillegg var magen hans full av barberblader, glassbiter, stein og en stor rusten jernbit. Hele sulamitten veide intet mindre enn syv kilo, så det er ikke så rart at Khan hadde vondt.

35-årige Maksud Khan ble innlagt på Sanjay Gandhi Hospital i Satna, Madhya Pradesh, etter å ha klaget over magesmerter i over tre måneder, som først ble identifiseret som matforgiftning. Men så gjorde legene den oppsiktsvekkende oppdagelsen.

Røntgenbildene avslørte hva som virkelig var galt.

Deretter måtte han gjennomgå en større operasjon for å bli kvitt den store mengden metall i magen.

Ifølge Daily Mail lider Maksud Khan av mentale problemer, og han hadde holdt den dårlige vanen med å spise matll skjult for familien sin. Ifølge bekjente hadde han dessuten slitt med depresjon opp mot innleggelsen.

Han svelget angivelig mynter og spiker med vann, som om det var piller.

Maksud Khan hadde magen full av metall.

Hele syv kilo mynter, spiker, jern, barberblader og glassbiter skjulte seg i pasientens magesekk.

Operasjonen fant sted rett før det var for sent, for noen av spikerne i magen haddet laget hull i magesekken og forårsaket indre blødninger.  Men det lykkes heldigvis legene å fjerne de fremmede objektene og lappe ham sammen.

Han er nå utenfor livsfare og har lovet å bli kvitt den dårlige vanen. 

Etterforsker i Maddie-saken fant kvinnen i lilla: Nå har saken tatt en uventet vending