36 år gammel mann ble henvist til sofaen etter krangel med kona: Da hun sto opp neste morgen, ble hun livredd

21/07/2020 13:30

Emma Sletta

Utland
Da en krangel på kvelden mellom paret skapte strid, ble mannen forvist til sofaen. Men neste morgen brast kona i gråt da hun kom inn i stua.

Det var en av de største kranglene det britiske ekteparet, Ashley og Mikey Murrell fra byen Weelington, hadde hatt.

Den 36 år gamle Mikey hadde en slitsom ob som tepperenser og jobbet opptil 16 timer om dagen, syv dager i uken, for å tjene penger til parets bryllupsdag, hvor han ville ta kona og deres tre barn med til Disney land. 

Men de lange arbeidsdagene gikk ikke i god jord hos Ashley, som ble trist over å være alene med barn og husholdning, noe som førte til den store krangelen kvelden 16. mai i år, skriver Mirror.

Da han kom hjem den kvelden, var han så sliten at han knapt kunne reise seg. «Jeg har aldri sett ham så utmattet. Jeg kunne ikke holde ut å se på det og ble derfor sint på han. Derfor ba jeg han sove på sofaen, noe som var veldig dumt, da jeg jo ville ha han nærmere meg,» sa Ashley til avisen. 

Men det skulle bli det siste den britiske kvinnen skulle si til mannen hennes.

«Neste morgen da jeg sto opp og gikk ut av soverommet, kunne jeg umiddelbart føle at noe var galt. Han var nøyaktig i samme posisjon som kvelden før, men ansiktet var helt grått og fargeløst» sier Ashley.

Hun kjente på huden hans som var iskald, og da gikk sannheten opp for henne. Mikey hadde dødd i løpet av natten, og hadde ligget livløs på sofaen hele natten.

 

«Da jeg rørte ved huden hans, hoppet jeg tilbake og løp ut av rommet. Jeg begynte å skrike ‘faren din er død’ til 14 åringen min, også løp jeg ut på gaten og ropte at Mikey er død» forteller hun til avisen. 

Nesten to måneder etter Mikeys tragiske død, henger skyld følelsen fortsatt. 

«Jeg føler meg så skyldig. Jeg var så lei meg over at jeg hadde sakt han skulle sove på sofaen. Det gjør så vondt å tenke på at de siste ordene jeg sa til han var i sinne.» Forteller Ashley til Mirror

En obduksjon viste at Mikey, hadde blitt kvalt i søvnen. Han ble begravet den 8. juni 2020.   

 

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.