37 år gamle Gosiame er nå mor til 12: Fødte 10 barn samtidig

24/06/2021 09:37

Emma Sletta

Utland
Gosiame Thamara Sithole er allerede mor til et tvillingpar på seks år, noe som betyr at hun nå har så mange som 12 barn.

Sju gutter og tre jenter.

Så mange babyer kom ut av 37 år gamle Gosiame Thamara Sithole da hun tidligere denne måneden fødte ikke mindre enn 10 barn samtidig.

Det skriver Speilet.

Det skal ha funnet sted på et sykehus i millionbyen Pretoria i Sør-Afrika.

Legene hadde i utgangspunktet fortalt Gosiame Thamara Sithole at det var seks babyer i magen hennes. Det tallet ble justert til åtte da hun ble skannet senere i svangerskapet. Men ti babyer kom til verden.

12 barn totalt

Gosiame Thamara Sithole er allerede mor til et tvillingpar på seks år, noe som betyr at hun nå har så mange som 12 barn.

For Gosiame har graviditet heller ikke vært en lett tid. Hun har vært syk, vondt i beina og halsbrann. Hun har også vært bekymret for at hennes ufødte barn ville overleve.

Men de kom alle til verden i live, og de må tilbringe de neste månedene på sykehuset før Gosiame Thamara Sithole og mannen hennes kan ta dem med hjem.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.