37 år gammel mann lekte med seg selv: 2 meter lang bånd havnet fast i «snabelen»

14/02/2022 01:44

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En 37 år gammel mann lekte med seg selv på litt bisarr måte, noe som førte til at han hadde en 2 meter lang bånd som satt fast i 'snabelen'.

En indonesisk mann har rømt relativt godt fra en alvorlig skade etter å ha satt inn en to meter nylonledning i penis mens han lekte med seg selv. Det skriver News.com.au.

Den uidentifiserte 37 år gamle mannen dukket opp på et sykehus i den indonesiske provinsen Øst-Java i Subaraya, etter å ha lidd av alvorlige magesmerter i to timer.

Mannen, som har tvangsforhold, forklarte til en lege på sykehuset at han hadde en lang bånd i penis, som han selv hadde ført inn i urinrøret mens han hadde ereksjon og så på voksenfilmer.

Legene var ikke i stand til å fjerne den lange båndet ved hjelp av en blæreskylling, som er en prosedyre der væske skylles gjennom et kateter og inn i blæren.

Etter å ha ført et kamera inn i mannens blære, fant legene en 'svart bunt nylon' som de klarte å trekke ut ved hjelp av pinsett.

Foto: Privat

Pasienten kom seg relativt raskt etterpå, men det ble besluttet å holde ham til observasjon i to dager.

I Radiology Case Reports skriver legene at å sette gjenstander inn i urinrøret, for eksempel fyrstikker, blyanter og hårklipp, for å få glede eller på grunn av stoffmisbruk eller psykiatriske problemer skjer relativt sjelden.

Legene forklarer også at det kan ende opp med å forårsake skade på urinrørets følsomme vev, noe som i verste fall kan føre til bøyning og mangel på blærekontroll.

Hvis et slikt objekt blir matet inn i urinrøret, kan det til og med kreve akutt kirurgi eller implantater, da man kanskje må rekonstruere det følsomme vevet.

Men menn som leder ting i åpningen av penis utsetter ofte å søke medisinsk hjelp på grunn av forlegenhet. Dette bidrar imidlertid til å øke risikoen for blæresteiner, sepsis og urinveisinfeksjoner.

Historien om den indonesiske mannen kommer kort tid etter en historie om en 30 år gammel mann fra Michigan i USA som fikk seks nyrebønner fast i penis.

Her måtte legene utvide urinrøret, hvoretter de kunne fjerne de seks bønnene ved hjelp av kirurgiske verktøy.

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.