37 år gammel mann på sugardate: Fikk en overraskelse da han så daten sin

11/10/2021 09:33

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det var nok ikke den type date den 37 år gamle mannen hadde i tankene da han gikk på sugerdate forje lørdag.

Sugardate.dk er 'stedet der de vakre og sjarmerende møter de vellykkede og sjenerøse for å forme gjensidig fordelaktige forhold.'

Slik skriver datingsiden på sine nettsider, og det var på denne plattformen at den 37 år gamle mannen hadde funnet daten sin, en 19 år gammel kvinne, skriver Fyens.dk.

Lørdag skulle de to møtes i virkeligheten, men det var ikke en 19 år gammel kvinne som møtte opp på Skovsbovej i Svendborg i Danmark, der de hadde avtalt å treffes.

Mørkkledde mennesker iført elefantliuer og med pinner

Da 37-åringen ankom Skovsbovej i Svendborg, ble han bedt om å kjøre ned en skogssti. Mannen gjorde det, men her ble han møtt av noe av en overraskelse.

I stedet for en 19 år gammel kvinne, var det tre mørkhudede mennesker iført elefantluer og med pinner i hendene. Dette fikk den 37 år gamle mannen til å få panikk, og han rygget tilbake i høy hastighet langs stien, ifølge 24-timersrapporten fra Fyns Politi, ifølge Fyens.dk.

Men mannen bommet på et steingjerde da han rygget, noe som resulterte i at bilen ikke kunne kjøre lenger etter kollisjonen med steingjerdet, som lå i en privat persons hage.

Avisen melder at det ikke var noen personskader i ulykken.

Hva er sugerdating?

Sugerdating har vært et kontroversielt fenomen i lang tid, da det plasserer seg på et sted der det er åpenbart å spørre om prostitusjon faktisk er involvert eller ikke.

Sugardating er et forhold mellom to personer der en eldre person gir gaver i form av for eksempel dyre middager og reiser til en yngre person. Tilgengæld tilbyr den yngre personen tilstedeværelse og intimitet. Intimitet kan være seksuelt, men det er det ikke nødvendigvis, skriver Kgrate Dagbladet.

Hva tror du? Er dette et uttrykk for friheten til å yte tjenester? Eller er det prostitusjon?

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.