4-årig gutt gikk alene inn i et prøverom: Da bestemoren gikk inn for å hente ham, gjorde hun et forferdelig funn

21/03/2017 14:00

Anniken Hauge

Utland
En hyggelig shoppingtur forvandlet seg raskt til et sant mareritt for den amerikanske bestemoren og det lille barnebarnet hennes.

Lørdag i forrige uke mistet en fireårig gutt livet i en tragisk ulykke, da han var ute og shoppet med bestemoren sin. 

Gutten befant seg i en klesbutikk i den amerikanske byen Mankato i delstaten Minnesota rundt klokken 17.30, da den tragiske ulykken fant sted, rapporterer KTLA.

Den fireårige gutten gikk inn i et prøverom alene, mens bestemoren hans tittet på ting i butikken. Da bestemoren tittet inn i prøverommet, fant hun gutten død. Han hadde tilsynelatende blitt hengt ved et uhell.

 

- På nåværende tidspunkt virker det som at han gikk inn i prøverommet alene, var borte kort tid uten overvåkning, og endte med å bli kvalt da genseren hans satt seg fast i en knagg, sier Jeremy Clifton fra Mankato Departement of Public Safety.

Ambulansepersonale hastet avgårde til stedet, og den livløse gutten ble transportert til et nærliggende sykehus. Her ble han erklært død.

Hendelsen blir fortsatt undersøkt, men politiet mener det ikke er snakk om en forbrytelse.

Gutten er identifisert som fireåringen Ryu Pena. Moren hans forteller at den lille gutten var veldig energisk og litt av en våghals.

- Han kunne finne på å prøve å danse break dance. Han lekte fordi han var nysgjerrig og eventyrlysten, og alt skjedde så fort, sier moren  Denise Gonzales til KTLA.