4 åring fikk far i store problemer: «Mamma hvorfor ligger bh-en din i bilen?»

14/07/2020 13:33

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Da en fireåring uskyldig spurte faren sin om hvorfor det lå en bh i bilen hans, fikk det konen til å stille alvorlige spørsmål.

En uskyldig misforståelse var grunnen til at en far nesten skulle skriveunder skilsmisse papirer. Grunnen var at hans fire år gamle datter spurte om hvorfor det lå en bh i bilen hans.

Det er faren selv som har lastet opp historien på Twitter, der han forteller om en kjøre tur med kona hans og deres fire år gamle datter. Det skriver DailyStar media.

Datteren oppdaget nemlig noe i bilen, og spurte deretter moren om hvorfor hun hadde glemt bh-en i bilen. Moren viste godt at hun ikke hadde glem noen bh i bilen, hun hadde ikke vært i bilen i flere uker og hadde absolutt ikke tatt av seg bh-en i den. 

‘Hvorfor glemte du bh-en i billen?’

Hun så deretter med et rasende blikk på mannen sinn, men overbevisende prøve å forklare at det ikke var noen bh i bilen. 

«Jo, det er det!» Insisterte datteren. 

Mannen stoppet her etter bilen for at familien kunne komme til bunns i om det faktisk lå en bh bak i bilen eller hva det så skulle være i bilen. 

Datteren pekte på den ‘bh-lignende’ tingen som lå på gulvet. Takk gud da faren så hva som lå på gulvet, da det viste seg å være noe helt uskyldig. Det var bare en klassisk 3M ansiktsmaske.  

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.