40 år gammel enslig mor betalte for å få vanvittig etternavn: "Hvis jeg skal gifte meg, må mannen ta navnet mitt."

01/11/2021 09:37

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det finnes merkelige etternavn, også finnes det absurd rare etternavn. En 40 år gammel enslig mors etternavn er utvilsomt i den siste kategorien, og det er et navn hun selv har valgt.

Det er mange forskjellige etternavn over hele verden, hvorav noen er mer uklare enn andre. Det er imidlertid sjelden å velge å erstatte et veldig normalt og faktisk veldig fint etternavn som Bell, med et mye mer ukonvensjonelt og ganske perverst.

Dette var imidlertid tilfellet for den 40 år gamle britiske moren, som gikk under navnet Lisa Emma Bell før ferien til Magaluf. Ganske fint og naturlig navn, men det ble endret etter ferien.

Under oppholdet på Magaluf, som tilbød rikelig med alkohol, fikk moren en morsom liten tatovering på sin ene store tå. Det var en liten kamel, og det satte dermed scenen for ordspillet 'Cameltoe'. Cameltoe, som direkte oversatt betyr en kameltå, betyr noe helt annet.

En såkalt kameltå er det du kaller det hvis en kvinne bruker litt for stramme bukser, truser, strømpebukser eller lignende, slik at du i de sørlige områdene kan se mer enn du trenger. Det visuelle bildet ligner tåen på en kamel, og derfor har den blitt kalt cameltoe.

"Han skal ta etternavnet mitt, ellers gifter vi oss ikke."

Tilbake til historien. Kvinnen syntes tatoveringen hennes var så nydelig at hun i ferien gikk rundt til fremmede og spurte om de ville se kameltoen hennes. Da hun kom hjem fra ferien, følte hun at noe manglet, og derfor søkte hun om å få navnet sitt endret.

For £ 40 (330 kroner) endret hun navnet sitt fra Lisa Emma Bell til Lisa Cameltoe.

«Jeg ler fortsatt når regninger kommer gjennom brevsporet med etternavnet mitt på. Eller når jeg mottar telefonsamtaler fordi du virkelig kan høre at de synes det er en feil,» sier Cameltoe, ifølge Ladbible.

I utgangspunktet var planen at hun også skulle skifte fornavn slik at hennes fulle navn skulle være Iva Cameltoe. Vennene hennes snakket henne imidlertid ut av dette, så hun var fornøyd med å endre etternavnet sitt i stedet, og det er hun veldig glad for det i dag.

Imidlertid har hun et krav om en fremtidig mann, og det er at han skal ta etternavnet hennes.

«Hvis jeg på et tidspunkt skal gifte meg, må mannen ta etternavnet mitt slik at vi ikke ender opp med å dø det ut. Da jeg undersøkte navnet, var det ingen andre i verden som het det samme», sier hun ifølge media.

I tillegg til kamelen på tåen, har moren også en annen absurd tatovering.

– I fjor fikk jeg og en venn fisk tatovert på fingrene, og så gikk vi rundt til folk og spurte om de ville lukte fiskefingrene våre, sier den humoristiske enslige moren.

Kunne du giftet deg med noen hvis du måtte overta det etternavnet?