40 år gammel sportsstjerne funnet død på gaten

25/01/2022 08:11

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den 40 år gamle sportsstjernen ble funnet på gaten og døde på vei til sykehuset i hjembyen.

Brasilianske Maiquel Falcao, som har kjempet i både UFC og Bellator, har dødd i hjembyen Pelotas i Brasil.

Ifølge det lokale nyhetsmedie GZH ble den 40 år gamle tidligere UFC-fighteren funnet på gaten med to stikkskader i magen. Han ble funnet foran en bar rundt klokken 03.00 natt til søndag.

Til tross for at de prøvde å kjøre Maiquel Falcao, som også var kjent som 'Big Rig', til sykehus var skadene for mye for ham, og de endte opp med å koste ham livet.

Lokalt politi etterforsker saken, men foreløpig er det ikke offentliggjort ytterligere opplysninger i saken.

Falcao klarte bare å kjempe en eneste kamp i UFC i løpet av sin karriere, noe han gjorde i UFC 123. Her beseiret han Gerald Harris i november 2010.

Den brasilianske fighteren avsluttet imidlertid ikke karrieren deretter. Til sammenligning kjempet han i flere konkurranser, inkludert Bellator, KSW og Fight Nights Global, så vel som flere andre.

Hans siste kamp var i desember 2019, da han tapte mot Sergey Romanov i Krepost Fighting Championship. Hans siste seier var en TKO-seier over den tidligere UFC-fighteren Igor Pokrajac i mai samme år i serbisk battle championship 21.

I løpet av sin 15-årige karriere kjempet Falcao mot mange husstandsnavn på tvers av flere vektklasser. Disse inkluderer FC-veteranen Fabio Maldonado, tidligere KSW-mester Mamed Khalidov og tidligere Bellator-mester Alexander Shlemenko.

Falcao ble brodert i en krangel og slagsmål på en bensinstasjon i 2013, og til slutt angrep en kvinne og slo en mann i bakken.

Han forsøkte deretter å flykte fra åstedet, men ble involvert i en krangel med flere andre menn som fulgte etter ham. Til slutt ble han utvist fra sitt lag, Renovacao Fight Team, og ble kastet ut av Bellator.

Maiquel Falcao etterlater seg sin kone Natalia og deres sønn.