47-åring hadde sex med kjæresten: 12 timer senere kikket han ned på penisen sin og fikk seg et sjokk

28/09/2017 10:15

Anniken Hauge

Utland
En mann fikk sitt livs sjokk etter å ha hatt sex med kjæresten. For da han skulle på toalettet og kikket ned på penisen sin, ble han møtt av et skremmende syn.

Det er en grunn til at menn bruker uttrykket kronjuvelene om sin edlere deler. 

Tissen og pungen er noe av det mest følsomme og dyrbare menn har, og skulle det være problemer med noen av delene, så er utrolig viktig å komme seg til legen. Hvem kan overhodet tenke på annet. 

Det var nettopp det en 47-årig mann gjorde, da han hadde hatt en intens hyrdestund med kjæresten sin, skriver New York Post.

12 timer etter at paret hadde hatt sex, gikk mannen intetanende på toalettet. Da han kikket ned på sin beste venn, så han straks blåmerkene på penisen sin.

Samtidig hadde han store vanskeligheter med å tisse, og det var i tillegg blod i urinen. Derfor dro mannen - klokt nok - straks til legevakten. 

Der kunne legene forbløffet konstatere at mannen hadde fått penisfraktur, som hadde oppstått under samleie med kjæresten. 

Penisfraktur har ikke noe med knokler å gjøre, da det ikke er knokler i mannens kjønnorgan. I stedet sitter det tre sylinderformede svamplegemer i penis, som fylles med blod når mannen blir opphisset.

Men under sex kan de store blodfylte svamplegemene i penis bli klemt, og hvis man har hard sex i en risikabel eller kinkig stilling, så kan hinnen som beskytter legemet bli brutt. 

Hvis det skjer, kan man høre et knekk, etterfulgt av store smerter og fallende ereksjon. Men den uheldige 47-årige mannen oppdaget slett ikke at dette hadde skjedd, før han så de blå merkene 12 timer senere, hvilket er atypisk.

Han klarte rett å holde å holde ereksjonen og gjennomføre akten. 

Da legene kort tid etter opererte mannen, fant de en 2 x 3 centimeter lang rift i mannens ene svamplegeme, og mannens kjønnsorgan var fylt med væske, hvilket hadde fått penisen hans til å bli ‘unormalt oppsvulmet’, som det stod i legerapporten som er blitt offentliggjort via British Medical Journal.

Den uheldige 47-årige mannen som er anonymisert i British Medical Journal, ble henvist til en urolog som foretok operasjonen, og han ble helt fin igjen to uker etter hendelsen.

Drømmejobben er ledig: Bryggeri søker person til å teste øl hver fredag