50 barn fik besøk av korona-smittet julenisse

24/12/2020 12:37

Emma Sletta

Utland
Det er mange ting barna håper julenissen har med seg, men koronavirus er sannsynligvis ikke en av dem.

Likevel, det er hva som skjedde etter at en mann spilte julenissen på et arrangement med 50 barn i Georgia, USA.

Mannens kone var også med og spilte julenissens kone. Men bare to dager senere testet de begge positivt for korona, noe som har gjort ganske mange foreldre nervøse.

Bilder med Julenissen

Det er nesten en tradisjon for mange mennesker i USA at barna tok et bilde med julenissen, og selvfølgelig bør de 50 barna ikke gå glipp av den muligheten.

Så, ifølge avisen The Independent, satt en stor andel av barna i fanget til den korona-syke julenissen, som verken hadde munnbind eller visir på. Det hadde heller ikke kona.

Den amerikanske delstaten Georgia har vært, og er fortsatt, blitt veldig hardt rammet av koronaen. Faktisk brøt staten sin egen rekord for infeksjonstilfeller samme dag julenissen besøkte de 50 barna. Det må imidlertid sies at både mannen og kona var symptomfrie da de gikk til arrangementet.

Noen foreldre tillater seg å ikke bli sur av den nye potensielle smitten i familien.

" Mine barn hadde begge tatt bilder med julenissen, og deres smil var større enn noen gang, de går jo på skolen hvor de også blir utsatt for infeksjonsrisiko," – skriver Robert D Parker på arrangørens hjemmeside.

 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.