50 barn fik besøk av korona-smittet julenisse

24/12/2020

Emma Hansen

Utland
Det er mange ting barna håper julenissen har med seg, men koronavirus er sannsynligvis ikke en av dem.

Likevel, det er hva som skjedde etter at en mann spilte julenissen på et arrangement med 50 barn i Georgia, USA.

Mannens kone var også med og spilte julenissens kone. Men bare to dager senere testet de begge positivt for korona, noe som har gjort ganske mange foreldre nervøse.

Bilder med Julenissen

Det er nesten en tradisjon for mange mennesker i USA at barna tok et bilde med julenissen, og selvfølgelig bør de 50 barna ikke gå glipp av den muligheten.

Så, ifølge avisen The Independent, satt en stor andel av barna i fanget til den korona-syke julenissen, som verken hadde munnbind eller visir på. Det hadde heller ikke kona.

Den amerikanske delstaten Georgia har vært, og er fortsatt, blitt veldig hardt rammet av koronaen. Faktisk brøt staten sin egen rekord for infeksjonstilfeller samme dag julenissen besøkte de 50 barna. Det må imidlertid sies at både mannen og kona var symptomfrie da de gikk til arrangementet.

Noen foreldre tillater seg å ikke bli sur av den nye potensielle smitten i familien.

" Mine barn hadde begge tatt bilder med julenissen, og deres smil var større enn noen gang, de går jo på skolen hvor de også blir utsatt for infeksjonsrisiko," – skriver Robert D Parker på arrangørens hjemmeside.

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.