6-åringen tegnet et familieportrett på skolen - da læreren så tegningen, ba hun umiddelbart om et foreldremøte

23/03/2024 22:00

Sofie

Utland
Genrefoto: Shutterstock
En 6-åring hadde tegnet et familieportrett på skolen, noe som fikk en lærer til å kalle inn til et foreldremøte da hun så det.

Et par foreldre mottok en svært bekymringsfull telefon fra barnets skole, som innkalte dem til en umiddelbar skole-hjem-intervju.

På en vanlig dag på skolen tegnet en elev et veldig urovekkende bilde av familien sin. Tegningen avbildet fire personer, som alle hadde et tau rundt halsen. Et slikt syn kan naturlig nok få alle til å bli kaldt.

Faren til barnet, som tegnet dette urovekkende familieportrettet har avslørt at det ikke handlet om tau. På den annen side var det noe helt annet sønnen hadde tegnet.

"Min 6-åring ga oss et brev. Læreren hans hadde kalt min kone og jeg inn til et møte. Vi spurte sønnen vår om han hadde noen anelse om hvorfor, og han sa: "Hun likte ikke tegningen jeg laget," han sa.

"Vi dro på skolen dagen etter, og læreren hans tok frem tegningen og sa: 'Jeg ba ham tegne familien sin, og han tegnet dette. Kan du forklare?'"

Foreldrene var imidlertid ikke i tvil om hva det innebar, og var derfor heller ikke bekymret. Moren reagerte umiddelbart for å dempe lærerens bekymring:

"Vi var ute og snorklet på Bahamas," sa hun.

Folk på internett har diskutert om det var berettiget fra lærerens side. På dette punktet var det åpenbart uenighet om det.

«Rent hysteri», skrev en person

"Et møte på grunn av dette? Jeg vet at det ikke er den beste tegningen, men jeg synes fortsatt det er ganske tydelig," skrev en annen

En rekke andre brukere var imidlertid på lærerens side, skriver mediet Newsner.

"Jeg ville være sikker selv om det var en falsk alarm. Bedre safe than sorry," skrev en bruker.

"Læreren gjorde det rette. Disse tiltakene har reddet liv. Virkelig," sa en annen.

En bruker bemerket imidlertid at møtet ikke hadde vært nødvendig hvis læreren bare hadde spurt barnet om tegningen.

"Som lærer ville jeg ha spurt barnet hva han så for seg. Barnet ville ha sagt at de snorklet. Det var det," skrev personen.