8 år gammel jente mistet livet i tragisk ulykke: Familien så på mens det veltet

27/11/2020 11:27

Emma Sletta

Utland
En familie opplevde en ekte tragedie da de gikk en tur.

Da Maynes var ute på en fin familietur i midten av august, hadde de aldri forestilt seg at de ville oppleve sitt verste mareritt.

Det skjedde imidlertid da den 8 år gamle jenta Maisy Maynes ble trasket rundt med lillesøsteren Isla, hennes yngre bror William, hennes bestemor Elisabeth, hennes bestefar og familiens lille hund.

På grunn av sterk vind veltet et stort tre og det traff den lille 8 år gamle Maisy i hodet. Det skriver Australian Media News.

Bestefaren prøvde å redde barnebarnet sitt på best mulig måte, men treet var for tungt til å bevege seg, og uansett hvor godt han prøvde, kunne ikke 8 år gamle Maisy reddes. Jenta ble erklært død da nødmannskaper ankom åstedet.

"Det var klart at barnets skader var for ille og hun hadde dødd," Kent politisjef Max Turner sa i en pressemelding.

Maisys søster, Isla, hadde også blitt truffet av det fallende treet, men heldigvis for henne var det bare noen av de store grenene som traff henne. Men dette var også voldelig da det fikk 4-åringen til å blø tungt og hun ble transportert til sykehus. Heldigvis ble hun frisk.

Familien startet deretter en innsamlingsaksjon, og i skrivende stund er det samlet inn nesten 300.000 kroner til familien.