Alle advarte meg mot å få barn, men de glemte å fortelle meg dette

21/10/2021 11:00

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
Den unge kvinnen hadde blitt «advart» flere ganger om graviditet.

Da Jenny Gerson ble gravid, stilte folk seg opp for å fortelle henne hvordan livet ville være.

I et innlegg på Huffington Post skriver hun om de mange «advarslene» hun har fått.

Innlegget ble likt på kort tid av mer enn en halv million mennesker, som sannsynligvis kan gjenkjenne advarsler som:

"Husk å nyte søvnen mens du kan", "Du vil aldri ha tid til et bad", "Det vil være vanskelig å kaste bort overvekten" eller "Ha det gøy med mannen din nå, du vil være så opptatt av barnet at du ikke vil tilbringe tid alene sammen når hun er her".

Men ifølge den nye moren er dette ganske forskjellige ting som folk burde ha advart henne mot.

«De burde ha advart meg om at å spise sunne porsjoner mat ville gi nok næringsrik melk til at datteren min kunne vokse. At jeg ikke engang vil gå på diett med en gang. Å høre fra sin to uker lange studie at hun hadde fått nok oppmerksomhet, ville få meg til å føle meg mer stolt enn noe annet noensinne», skriver Jenny Gerson.

For på slutten av dagen savner hun ikke sitt gamle liv.

"De burde ha advart meg om at å bli mor ville forandre alt, men at jeg aldri ville ønske å gå tilbake og besøke mitt "gamle" jeg, ikke engang et øyeblikk. De burde ha advart meg om at livet mitt ville være så rikt, vakkert og tilfredsstillende at jeg ville se tilbake på det jeg hadde før og tenke 'Stakkars meg. Jeg kjente henne ikke ennå», sier hun.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.