Alle stirrer på kvinnen i restauranten som lager mystiske lyder - så går servitøren over til bordet og tar tak i tallerkenen hennes

29/03/2017 11:15

Anniken Hauge

Utland
Historien om en amerikansk servitør og en kvinnelig restaurantgjest fikk mange Facebook-brukere til å reagere forrige helgen.

Et bild av en servitør og en restaurantgjest gikk viralt på Facebook forrige helg på grunn av en helt spesiell historie. 

På bilder ser man servitøren Joe Thomas som sitter og mater en kvinnelig gjeste som lider av Huntingtons sykdom. En genetisk lidelse som forårsager en gradvis nedbrytning av nerveceller i hjernen.

Det skriver CBS News.

 

Ved siden av sitter kvinnens mann og spiser det han pleier - to egg, pølser og en pannekake med smør og et egg på toppen. Paret kommer på restauranten minst en gang i uken.

Mannen gir altid kona si noe å spise først, så hans egen mat blir alltid kald i mellomtiden. Den dagen bildet ble tatt satte Joe Thomas seg ved siden av kvinnen, skjærte opp maten hennes og begynte å gi den til henne. 

Mannen aksepterte at fra den dagen ble det deres faste rutine at Joe Thomas ga kona mat, mens mannen da fikk mulighet til å spise sin egen mat før den ble kald. 

 

- Jeg behandler folk som jeg gjerne vil behandles selv. Hvis jeg når den alderen og noe skjer med meg, vil jeg øsnke at noen hjelper meg, sier Joe Thomas til CBS News. 

43-årige Joe Thomas har jobbet som servitør på restauranten i den amerikanske staten Illinois i 11 år og kjenner alle stamgjestene ved navn.

Keshia Dotson tok bildet av Joe Thomas og ekteparet, mens hun satt og spiste et par bord bortenfor. Hun ble beveget over å se servitøren ta en serviett og tørke kvinnen rundt munnen etter å ha gitt henne mat. 

 

- Hun hostet og var i ferd med å sette maten i halsen, nesten som at hun var på vei til å bli kvelt. Første gangen hun gjorde det, var nesten hele restauranten taus. Han fortalte derfor en liten vits for å bryte med den anspente stemningen. Kort tid etter la vi merke til at han satt hos henne og matet henne, og da hun var ferdig, hjalp han henne med å tørke seg rundt munnen, sier Keshia Dotson til CBS News.

I ettertid delte Keshia Dotson bildet sitt på Facebook, hvor det har gått viralt med mer enn 6.500 reaksjoner, 4.400 delinger og 340 kommentarer.