Ambulanse brakte mann til sykehus med alvorlige magesmerter: Skanning sjokkerte leger

04/08/2022 10:49

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En gruppe leger ble sjokkert da de skannet en mann som ble kjørt til sykehus med alvorlige magesmerter.

En litauisk mann ble fraktet til sykehus med sterke smerter i magen, hvor han ble tilsett av en gruppe leger som gjorde et overraskende funn i magen hans.

Inne i magen fant de mer enn et kilo metallobjekter, inkludert spikrt, skruer, bolter og kniver.

Det skriverBBC.

Ifølge legene var det en veldig spesiell grunn til at han hadde svelget de mange metallobjektene. I en periode på mer enn en måned hadde han svelget disse metallgjenstander fordi han hadde sluttet å drikke alkohol.

Det var stor forskjell på gjenstandene som ble funnet i mannens mage av legene ved Klaipeda universitetssykehus i byen Klaipėda i Litauen. Ifølge litauiske medier LRT fant de metallobjekter med en lengde på opptil 10 cm.

Dette er ikke noe du kommer over hver dag, og legen Sarunas Dailidenas, som hjalp til med å fjerne de mange metallobjektene fra mannens mage, kaller det en "unik sak" til litauiske medier.

På et bilde som har blitt delt av Klaipeda University Hospital, På bilde kan man se en skål som er fylt med ulike typer metallobjekter. Legene brukte mer enn tre timer på å få ut de mange metallobjektene, inkludert spiker, skruer, bolter og mer.

Foto: LRT

Som tidligere antydet, var det mannen selv som varslet en ambulanse fordi han hadde sterke smerter i magen. Med ambulanse ble han fraktet til sykehuset, som ligger ved kysten av Østersjøen.

Det rapporteres at han nå er i stabil tilstand, men at han forblir innlagt på sykehus og blir overvåket på sykehuset i Klaipėda.